به گزارش خبرنگار مهر، احمد شریعتی ظهر شنبه در چهل و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی اصفهان اظهار داشت: عامل اصلی بروز بیماریهای خطرناک به دلیل غلیظ شدن شدید خون و رسوبگذاری مواد فاسد در عروق گوناگون بدن است که روزهداری با استفاده از مزاج گرم و خشک به بهترین شکل ممکن تمام آلودگیها را در بدن میسوزاند.
وی با تاکید بر اینکه پزشکان نباید ضعف و سستی روزهدار را به معنی سرد شدن مزاج فرد در نظر بگیرند، اضافه کرد: مزاج گرم و خشک مزاج ویژه ماه رمضان است و این ماه برای افرادی که دارای مزاج رطوبی چه سرد و چه گرم هستند، فوائد زیادی دارد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: تغذیه در طول ماه رمضان از اهمیت زیادی برخوردار و نوع تغذیه در ماه رمضان با سایر ماهها متفاوت است.
وی با بیان اینکه در این ماه بهتر است به هنگام افطاری 70 درصد مواد غذایی سرد و 30 درصد مواد غذایی گرم مصرف کنند، تصریح کرد: این در حالی است که هرم مواد غذایی به هنگام سحری برعکس و مصرف 30 درصد مواد سرد و 70 درصد مواد گرم مصرف کنند.
نظر شما