پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۴

رشید:

اعضای کارگروه پایتخت فرهنگی جهان اسلام موظف به شناسایی ظرفیت‌های مشهد هستند

اعضای کارگروه پایتخت فرهنگی جهان اسلام موظف به شناسایی ظرفیت‌های مشهد هستند

مشهد – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: اعضای کارگروه پایتخت فرهنگی جهان اسلام موظف به شناسایی ظرفیت‌های مشهد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر رشید ظهر دوشنبه در جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی به منظور تعیین اولویت‌ها و اهداف در معرفی مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 اظهار کرد: مشهد تا سال 2017 باید دارای زیرساخت‌های لازم و امکانات کافی باشد و در این راستا اعضای کارگروه پایتخت فرهنگی جهان اسلام موظف به شناسایی ظرفیت‌های مشهد هستند.

وی ادامه داد: اعضای کارگروه پایتخت فرهنگی جهان اسلام موظفند تا به احصا مشکلات، شناسایی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مشهد و هدف‌گذاری برای اجرای برنامه‌های معرفی مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام تا سال 2017 بپردازند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: فرمانداری و شهرداری مشهد، دفاتر اجتماعی، اقتصادی، امور شهری و شوراها، بودجه و معاونت‌های امور عمرانی، زیارت و برنامه‌ریزی استانداری خراسان رضوی،مشاور استاندار، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دارای نمایندگانی در کارگروه پایتخت فرهنگی جهان اسلام هستند.

رشید یادآور شد: همچنین استقرار دبیرخانه کارگروه در استانداری با مسئولیت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی ضروری به نظر می‌رسد.

وی در پایان سخنانش با تاکید بر توجه به ابعاد فرهنگی برنامه‌ها در دو سطح ملی و بین‌المللی اظهار کرد: این امر به منظور بهره‌گیری از اعتبارات و ظرفیت‌های پیدا و پنهان امری مهم است.

 

کد خبر 2322649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha