پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۲

ابن‌قاسم:

تمرینات فشرده تیم فولاد خوزستان تا آغاز لیگ چهاردهم ادامه دارد

تمرینات فشرده تیم فولاد خوزستان تا آغاز لیگ چهاردهم ادامه دارد

اهواز - خبرگزاری مهر: سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان از ادامه تمرینات فشرده آماده سازی تیم فوتبال فولاد خوزستان تا آغاز لیگ چهاردهم فوتبال کشور خبر داد.

حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: به منظور آماده سازی هر چه بیشتر تیم فوتبال فولاد خوزستان و برای حضوری موفق در مسابقات لیگ چهاردهم فوتبال برتر کشور تمرینات و اردوهای فشرده ای برای بازیکنان این تیم در نظ گرفته شده که این روال تا زمان آغاز لیگ ادامه پیدا می کند.

وی وضعیت تیم را مطلوب عنوان کرد و افزود: با توجه به حضور تیم در اردوی کرج تمرینات از شرایط خوبی برخوردار است و بازیکنان در وضعیت مطلوبی به سر می برند.

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان در خصوص نقل و انتقالات تیم اظهار کرد: بازیکنانی که در حال حاضر در اردوی کرج، تیم را همراهی می کنند بازیکنانی هستند که قردادشان با تیم تمدید شده است و در روزهای آینده وضعیت نقل و انتقالات تیم را نیز برای جذب بازیکن جدید مشخص کرده و در این خصوص با چند بازیکن خارجی هم مذاکراتی داشته ایم که پس از رسیدن به توافق نهایی نتایج حضور آنها را به اطلاع مردم می رسانیم.

ابن قاسم تصریح کرد: با توجه به پیشنهاداتی که از سوی مدیریت تیم برای تمديد قرارداد با لوسيانو پريرا و پادوانی به آنها داده شده است هنوز جوابی از سوی آنها دریافت نکرده ایم که در چند روز آینده وضعیت این دو بازیکن هم مشخص می شود.

وی در خصوص شرایط ادامه تمرینات تیم توضیح داد: پس از اردوی کرج تیم برای ادامه تمرینات اردوی بعدی خود را از 14 تیر ماه در اصفهان دنبال می کند تا بازیکنان با بهره گیری از تمرینات فشرده خود را برای حضور موفق در لیگ چهاردهم آماده کنند.

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان افزود: همچنین در روز 15 تیر نیز یک بازی تدارکاتی و دوستانه با تیم ذوب آهن برگزار می کنیم. تیم فولاد خوزستان پس از اتمام اردوی اصفهان به اهواز بازگشته و بعد از انجام یک بازی دوستانه در روز 23 تیر در اهواز بار دیگر به کرج برمی گردد تا دو بازی دوستانه دیگر را در روزهای 25 و 27 تیرماه در این شهر برگزار می کنند.
 

کد خبر 2324373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha