پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۸

جعفری:

نرخ 16 درصدی تسهیلات صندوق توسعه ملی پذیرفته نیست/تولید نیازمند زیرساخت است

نرخ 16 درصدی تسهیلات صندوق توسعه ملی پذیرفته نیست/تولید نیازمند زیرساخت است

اردبیل – خبرگزاری مهر: نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ارائه تسهیلات با نرخ 16درصد توسط صندوق توسعه ملی پذیرفته نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل جعفری بعد از ظهر پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن تصریح کرد: اعتبارات این صندوق از طریق خود مردم تامین می شود و صندوق توسعه ملی بیشتر از کارمزد نباید اخذ کند.

وی افزود: صندوق بنگاه اقتصادی نیست و حداکثر می تواند هفت درصد کارمزد خود را برای ارائه تسهیلات دریافت کند.

وی با بیان اینکه حتی تورم در دریافت مبالغ بالاتر این صندوق بی تاثیر است، از نگاه تجاری صندوق توسعه ملی ابراز گله مندی کرد.

جعفری معتقد است سیستم بانکی کشور بیمار است و به عنوان مثال پرداخت تسهیلات 22 درصدی به بخش تولید نه تنها نمی تواند وضعیت تولید را احیا کند بلکه برای سرمایه گذاران جدید نیز استفاده از آن خالی از لطف است.

نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی تاکید دارد برای بهبود وضعیت صنعتی استان زیر ساخت های لازم حضور سرمایه گذاران در کنار توجه به سرمایه در گردش فراهم شود.

وی با یادآوری طرح مسکوت انتقال گاز 32 اینچی از میانه به اردبیل اضافه کرد: این طرح مصوب سفرهای هیئت دولت بود که همچنان محقق نشده است.

جعفری بهبود مسیرهای ارتباطی را ضرورت دیگر توسعه صنعتی خواند و تاکید کرد: صنعت نیازمند زیرساخت راه و راه آهن است.

وی افزود: در صورتی که راه و زیر ساخت های انرژی به شکل مطلوبی ایجاد شود می توان امیدوار به حضور سرمایه گذاران در این استان بود.

کد خبر 2324524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha