پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۴۵

نامور:

250 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به زلزله‌زدگان دشتستان پرداخت شد

250 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به زلزله‌زدگان دشتستان پرداخت شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل بانک صادرات استان بوشهر گفت: 250 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به زلزله‌زدگان دشتستان پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نامور بعد از ظهر پنجشنبه در نشست با مسئولان آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: فرهنگیان نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت جامعه دارند و همه باید تلاش کنیم تا با ارائه خدمات مناسب به فرهنگیان و بازنشگستگان فرهنگی زمینه را برای رفع مشکلات انها فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه توجه به آموزش و پرورش سعادت و کمال جامعه می‌شود، اضافه کرد: زمینه رشد و تعالی هر جامعه توسط معلمان و فرهنگیان ایجاد می‌شود و باید این قشر به خوبی مورد حمایت قرار بگیرند.

نامور با اشاره به نقش بسیار مهم و برجسته بانک صادرات در روند توسعه استان بوشهر در بخش های مختلف، تاکید کرد: 200 میلیارد ریال برای رسیدگی به نیازمندان دو نهاد کمیته امداد و بهزیستی تخصیص یافته است.

ارائه تسهیلات مناسب به فرهنگیان بازنشسته

مدیرعامل بانک صادرات استان بوشهر به کمک‌های صورت گرفته به زلزله‌زدگان شهرستان دشتستان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: 250 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه در جریان زمین لرزه سال گذشته شهرستان دشتستان به زلزله‌زدگان پرداخت شد.

وی ادامه داد: ما نیز علاقمند به ارائه تسهیلات لازم به فرهنگیان بازنشسته هستیم که این کار نیازمند مکاتبه با بانک مرکزی است و با تامین اعتبارات مورد نیاز، این تسهیلات پرداخت خواهد شد.

نامور در ادامه تصریح کرد: از همه توان و ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات و تسهیلات مناسب به فرهنگیان استفاده خواهیم کرد تا شاهد رفع مشکلات و رضایت‌مندی این قشر باشیم.

کد خبر 2324631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha