پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۷

آیت الله شاهچراغی:

کشورهای غربی نمی خواهند ما از دانش هسته ای برخوردار باشیم/ پیشرفت های علمی نباید متوقف شود

کشورهای غربی نمی خواهند ما از دانش هسته ای برخوردار باشیم/ پیشرفت های علمی نباید متوقف شود

سمنان – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان سمنان ضمن تاکید بر اینکه 1+5 و غرب در مقام حل مساله هسته ای نیستند، گفت: کشورهای غربی نمی خواهند ما از دانش هسته ای برخوردار باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی در خطبه های این هفته نماز جمعه سمنان با بیان اینکه تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در دور ششم مذاکرات با کشورهای غربی تمام تلاش خود را برای به نتیجه رساندن مذاکرات بکار می برند، افزود: کشورهای غربی نمی خواهند که ما از دانش صلح آمیز هسته ای برخوردار باشیم.

وی با بیان اینکه دنیای غرب خواهان ایران غیر اسلامی هستند، گفت: جوانان ما چه غربی ها بخواهند و چه نخواهند به دانش هسته ای دست پیدا کرده اند و این تکنولوژی بومی شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین دیدار دانشگاهیان با مقام معظم رهبری را یادآور شد و با تاکید بر اینکه علم در کنار ایمان مفید است وگرنه خطرناک و به بی راهه می رود، افزود: علم باید به صلح و سازمان کمک کند نه اینکه بلای جان مردم شود.

آیت اله شاهچراغی با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری دانشگاه را از تبدیل شدن به باشگاه سیاسی منع کردند، گفت: گروهها و احزاب نباید در دانشگاه جولان دهند.

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت های علمی نباید متوقف شود خاطرنشان کرد: افرادی باید مسئول امور دانشگاه ها شوند که متعهد و عاشق دانش باشند.

خطیب جمعه سمنان همچنین تقویت فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه را مورد تاکید قرار داد و ضمن ابراز تاسف از اینکه متاسفانه مساله عفاف و حجاب در سطح جامعه کمرنگ شده، گفت: به حاشیه رفتن امر به معروف و نهی از منکر به عنوان فریضه واجب الهی و همچنین استفاده از ماهواره باعث کم رنگ شدن حجاب و عفاف شده است.

آیت الله شاهچراغی با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید از خانواده ها شروع و نهادینه شود، تصریح کرد: ماهواره برای خانواده ها به یک مصیبت تبدیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه باید از خوبی های ماهواره استفاده کرد افزود: اگر استفاده از این تکنولوژی کنترل نشود با فراگیر شدن بدحجابی و بی غفتی، افزایش طلاق در جامعه را شاهد خواهیم بود.

امام جمعه سمنان در خاتمه با بیان اینکه رمضان ماه قرآن است، افزود: در این ماه بیشتر به تلاوت قرآن، نماز، استغفار و دعا توجه کنیم.

کد خبر 2324812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha