پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۵۹

نیک اقبال مطرح کرد:

روند روبه رشد جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد/ ساخت و ساز غیراصولی شهرها را تهدید می‌کند

روند روبه رشد جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد/ ساخت و ساز غیراصولی شهرها را تهدید می‌کند

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از روند روبه رشد جمعیت شهرهای استان خبرداد و گفت: هم اکنون 52 درصد از جمعیت استان در شهرها زندگی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان نیک اقبالی در دومین نشست شورای شهرسازی استان با محوریت مشکلات شهرسازی گچساران افزود: عدم توجه به مسائل و اصول شهرسازی، آینده شهرهای استان را با مشکل مواجه می‌کند.

وی به شهر گچساران اشاره کرد و بیان داشت: گچساران نسبت به سال‌های گذشته با وجود اعتبارات نفت، پی‌گیرهای نماینده گچساران و باشت و مسئولان پیشرفت‌های خوبی داشته است اما نباید از عمق مشکلات و تهدیدهای که در برخی از بافت‌های گچساران است غافل شویم.

معاون امور عمرانی استاندار اظهار داشت: تخلفات مسئولان در طول ۳۰ سال گذشته در بروز معضلات شهری در این استان دخیل بوده است.

نیک‌اقبالی بر آگاهسازی مردم نسبت به حقوق شهروندیشان تاکید کرد و گفت: این مسئله نقش مهمی در رعایت مسائل شهر و شهرسازی دارد.

وی افزود: برخی از خلاف‌هایی که در پیاده‌روها، خیابان‌ها و دیگر اماکن شهری بوجود می‌آید ناشی از عدم آگاهی مردم نسبت به حقوقشان است.

نیک اقبالی بیان کرد: آگاهی پیدا کردن مردم نسبت به حقوقشان سبب می‌شود، سدمعبر در پیاده‌روها، ساخت و سازهای غیرقانونی و دیگر امور مربوط به شهر و شهرسازی درست و مناسب انجام بگیرد.

وی متولی اصلی ساخت و سازها شهری را اداره‌کل راه و  شهرسازی دانست و افزود: باید مشکلات شهرها را شناسایی، دسته‌بندی و اولویت‌بندی کنیم تا هرچه سریعتر شاهد رفع اینگونه ایرادات باشیم.

بروز معضلات شهری ناشی از عدم نظارت دستگاههای متولی است

مدیرکل دفتر فنی استانداری استان هم در این نشست گفت: رعایت ضوابط قنی و قوانین و مصوبات طرح‌های تفصیلی و جامع شهری ضروری است.

سید حسین کاظمی افزود: برخی افراد در بحث شهرسازی جزیره ای و خارج از ضوابط و اصول عمل می‌کنند.

وی بیان کرد: این مسئله موجب بروز معضلات شهری در بسیاری از شهرهای استان شده است که اگر شهرداری‌ها، حوزه امور آب، راه و شهرسازی، نظام مهندسی و سایر متولیان مربوط به حوزه شهرسازی به وظایف و رسالت ذاتی خود عمل می کردند شاهد بروز چنین معضلات در شهرهای مختلف استان نبودیم.

وی به ساخت و سازهای با تراکم ۱۰۰ درصد اشاره کرد و بیان داشت: توجه نکردن و ارائه ندادن طرح تفضیلی و جامع از سوی شهرداران یکی از چالش های اساسی در حوزه مبلمان شهری و رعایت نکرن ضوابط و مقررات ساختمانی است.

به گزارش خبرنگار مهرف در این نشست با پخش تصاویری از خیابانهای و ساخت و سازهای شهر گچساران، مشکلات مبلمان شهری و ساخت و ساز غیر اصولی در آن بررسی شد.

کد خبر 2327782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha