پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۵۹

فرماندار پلدختر خواستار توزیع مناسب آرد در بین نانواییهای شهرستان شد

فرماندار پلدختر خواستار توزیع مناسب آرد در بین نانواییهای شهرستان شد

پلدختر - خبرگزاری مهر: فرماندار پلدختر خواستار توزیع مناسب آرد در بین نانوایی های این شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله ترابی نژاد ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت آرد نانوایی ها در شهرستان پلدختر نان را به عنوان یک کالای ضروری خانواده ها دانست و بر ارتقای کیفیت نان در شهرستان تاکید کرد.

وی افزود: همه دستگاههای ذیربط برای افزایش کیفیت نان همکاری و همراهی داشته باشند و نانوایی ها از کارگران خبره استفاده کنند.

فرماندار پلدختر با بیان این که ارتقای کیفیت نان در این شهرستان در گرو آموزش کارگران نانوایی هاست، گفت: عدم آموزش لازم به دست اندرکاران چرخه تولید نان باعث نامرغوب بودن نان می شود زیرا آموزش در کاهش ضایعات نان و ارتقای کیفیت آن نقش موثری دارد.

وی افزود: متصدیان نانوایی های شهرستان پلدختر لازم و ضروری است که آموزش های لازم را در مورد پخت نان ببینند.

ترابی نژاد رقابت سازنده در بین نانوایی ها را یکی دیگر از عوامل افزایش نان دانست و خواستار نظارت جدی بر فعالیت نانوایی های شهرستان شد.

فرماندار پلدختر گفت: در بازدید های مختلف که از نانوایی های سطح شهرستان به عمل آمد کیفیت نان افزایش یافته است.

کد خبر 2328643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha