پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۳۴

متقی طلب:

پارک علم و فناوری گیلان در عرصه آب و فاضلاب پیشگام است

پارک علم و فناوری گیلان در عرصه آب و فاضلاب پیشگام است

رشت-خبرگزاری مهر: رئیس پارک علم و فناوری گیلان گفت: این پارک در عرصه آب و فاضلاب به ویژه در بخش کیفیت بخشی آب و تولیدات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پیشگام است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید متقی طلب عصر شنبه در جلسه مبادله تفاهم‌نامه همکاری علمی و پژوهشی میان شرکت‌های آب و فاضلاب گیلان و پارک علم و فناوری استان افزود: شرکت‌های دانش بنیان گیلان از توانمندی‌های ویژه‌ای در بخش آب و فاضلاب برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه قانون شرکت‌های دانش بنیان در سال 89 به تصویب رسید، اظهار داشت: بر این اساس این شرکت‌ها باید با امکانات خود خدمات دستگاه‌های اجرایی را به نحوه مطلوبی ارتقا دهند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان ادامه داد: هم‌اکنون شرکت‌های آب و منطقه‌ای و آب و فاضلاب شهری و روستایی استان به‌همراه شرکت آب منطقه‌ای استان‌های زنجان و قزوین از خدمات شرکت‌های دانش بنیان گیلان بهره‌گیری می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح تجمیع قبوض گیلان با همکاری شرکت‌های  دانش بنیان استان در مرحله مطالعاتی قرار دارد، گفت: علاوه بر این پروژه قرائت از دور کنتورهای مشترکان اداره‌های برق ، گاز و آب در مرحله مطالعات قرار دارد که با تحقق آن می‌توان گام‌های مؤثری در این بخش برداشت.

متقی طلب افزود: معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در راستای تعامل بیش از پیش میان دستگاه‌های اجرایی با شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری در کشور همکاری های مناسبی در زمینه اعطای اعتبارات و تسهیلات دارد.

وی با بیان اینکه از توانمندی‌های شورای عطف نیز می توان بهره گیری کرد، اظهار داشت: بخشی از اعتبارات که به صورت معمول در دستگاه‌های اجرایی جذب نمی‌شود می‌تواند از طریق معاونت فناوری رئیس‌جمهوری و وزارت علوم تخصیص یابد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان یادآور شد: امید است در دو هفته آینده تفاهم‌نامه‌ای که هم‌اکنون به امضای شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان و این پارک می‌رسد منجر به عقد قرارداد شود و تا پایان سال به مرحله اجرا برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این جلسه تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان و پارک علم و فناوری استان به امضا رسید.

 

کد خبر 2330137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha