پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۵۷

مختاری:

ایجاد صندوق توسعه زیرساخت های مناطق آزاد در بودجه امسال/ لزوم فرهنگ سازی در زمینه جذب سرمایه گذار

ایجاد صندوق توسعه زیرساخت های مناطق آزاد در بودجه امسال/ لزوم فرهنگ سازی در زمینه جذب سرمایه گذار

انزلی - خبرگزاری مهر: مدیر برنامه ریزی و بودجه دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد از ایجاد صندوق توسعه زیرساخت های مناطق آزاد در بودجه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو مختاری پیش از ظهر دوشنبه در جلسه سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه ساختار بودجه بندی سالیانه مناطق آزاد به منظور شفافیت و دقت بیشتر در روند برنامه ریزی و اجرای صحیح تر بودجه، تغییر یافته است، اظهار داشت: با رویکرد جدید اعمال شده، اعتبارات بودجه مناطق آزاد به بخش های جاری، عمرانی و نگهداری تقسیم بندی شده تا براساس آن با اضافه شدن بودجه نگهداری در سرفصل اعتبارات مناطق، بهره برداری از امکانات و تجهیزات و پروژه های احداث شده  به منظور افزایش طول عمر و کارایی بیشتر شکل مطلوبتری به خود گیرد.

وی همچنین رویکرد جدید برنامه ریزی در مناطق آزاد را توجه به فرهنگ سازی در زمینه جذب سرمایه گذار اعلام و گسترش فرهنگ تعهد به حمایت از بخش خصوصی را بسیار حائز اهمیت ارزیابی و گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری را می توان در مردمی کردن اقتصاد با هدف ذی نفع شدن مردم در امور اقتصادی و ارائه مشوق های حمایتی در راستای حضور بیشتر بخش خصوصی به صورت واقعی تعریف کرد، و در این میان مناطق آزاد میتوانند نقطه پایلوت اعمال این سیاست های راهبردی در سطح کشور باشند.

مختاری از پیش بینی ایجاد صندوق توسعه زیرساختهای مناطق آزاد در بودجه سال جاری خبر داد و افزود: بخشی از سرمایه اولیه این صندوق از محل درآمدهای هر منطقه و مابقی از محل صندوق توسعه ملی به منظور تکمیل زیرساختهای نیمه تمام درحال ساخت در مناطق آزاد تأمین می شود.

 مدیر برنامه ریزی و بودجه سازمان منطقه آزاد انزلی نیز در این جلسه در خصوص ساختار بودجه ابلاغی سالجاری، تعریف درآمدهای عملیاتی و غیرعملیاتی، نحوه تنظیم و مبادله موافقتنامه های اعتبارات جاری، عمرانی، فرهنگی مواردی را تشریح و افزود: در صورت افزایش درآمدهای پیش بینی شده در بودجه مصوب، امکان تنظیم و مبادله اصلاحیه بودجه با دبیرخانه فرآهم خواهد شد.

 وحید طالب پور ادامه داد: به دستور " رضا مسرور " رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان، کمیته درآمدی با هدف توسعه درآمدهای موجود در مجموعه سازمان فعال گردیده و مقرر است در شش ماهه نخست سال 93، عملکرد مدیران براساس میزان تحقق درآمدهای پیش بینی شده در حوزه ارزیابی شود.

کد خبر 2331234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha