پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۲

عابدي مقدم:

مشكلات درماني بازنشستگان بنياد شهيد خراسان رضوي حل مي شود/ ارتقاء بهبود وضعيت جامعه ايثارگري

مشكلات درماني بازنشستگان بنياد شهيد خراسان رضوي  حل مي شود/ ارتقاء بهبود وضعيت جامعه ايثارگري

مشهد – خبرگزاري مهر: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: مشكلات درماني بازنشستگان اين نهاد در آينده اي نزديك حل مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عابدین عابدی مقدم قبل از ظهر دوشنبه در پنجمین جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن هاشمی نژاد بنیاد شهید خراسان رضوی اظهار كرد: در حوزه بهداشت و درمان مشکل درمان بازنشستگان طي هفته هاي آينده حل خواهد شد.

وی با اعلام اينكه همه ما باید با اشتیاق در امر خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری فعال باشیم، افزود: تصمیم دولت نیز در راستای حفظ بهداشت و ارتقاء درمان جامعه ایثارگری است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی بيان كرد: در حال حاضر خراسان رضوی لیستی از افراد تحت پوشش خود را ارائه داده و قرار است حدود 80 هزار نفر نیز به لیست 106 هزار نفری در اين استان اضافه شود.

عابدي مقدم با تاكيد براينكه در بنیاد شهید موضوعی جدی که ناشی از بی‌عدالتی و ناهنجاری باشد دیده نشده، افزود: در رابطه با بحث گلزارها اولویت بر این است که تا ساماندهی گلزاری به اتمام نرسیده، گلزارهای دیگری را آغاز نکنیم.

وي با اشاره به حل مشكلات درماني بازنشستگان افزود: در حوزه بهداشت و درمان مشکل درمان بازنشستگان طي هفته هاي آينده حل خواهد شد.

کد خبر 2335456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha