به گزارش خبرنگار مهر، صديقه نجاتي زاده پيش از ظهر سه شنبه در حاشيه بازديد از تعدادي از سالن هاي ورزشي استان هرمزگان عنوان كرد: درزمینه ورزش بانوان دو موضوع عمده وجود دارد كه اولین موضوع عدم وجود امکانات كافي برای ورزش بانوان است که لازم است تمهيداتي در این زمینه پيش بيني شود تا بانوان بتوانند از امكانات با توجه به رشد فزاينده حضور بانوان علاقمند استان بهره برداري كنند.
وی در ادامه بیان کرد: دومين موضوع اساسي و مهم در ورزش بانوان استفاده اختصاصي از سالن هاي ورزشي است كه هم اكنون بسيار محدود است و اميدواريم درآينده نزديك اين مسئله مرتفع شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان اظهار داشت: برخی از رشته های ورزشی وجود دارد که بانوان توانایی های بسیار خوبی در آن دارند ولی به دلیل نبودن امکانات، از شرکت در آن مسابقات در سطح کشوری و جهانی محروم می شوند.
نجاتي زاده افزود: بانوان در رشتههای فوتبال ، فوتسال ، ورزش هاي رزمي ، آمادگي جسماني ، ورزش هاي آبي در استان استعدادهای خوبی دارند و در اين خصوص بايد نسبت به ورزش بانوان دراستان باتوجه به حركت روبه رشد و همچنين به اهمیتی که برای بانوان وجود دارد فکر و تلاش جدی صورت پذيرد.
وي در ادامه بیان کرد: باتوجه به اينكه استان هرمزگان از نعمت دريا برخوردار است و در اين خصوص مي توان از ورزش هاي آبي در سطح استان بيشتر استفاده كرد اهتمام بيش از پيش مسئولان اين رشته ها براي تجهيز و امكانات بيشتر اين ورزش ها را خواستاريم.
مشاور استاندار هرمزگان در امور بانوان اضافه كرد: بايد درتمام شهرستان هاي استان پايگاه هايي براي استعداد يابي جهت شناسايي و پرورش استعدادهاي ورزشي بوجود آيد تا هرچه بيشتر شاهد رشد شكوفايي استعدادهاي بانوان اين استان باشيم.
وي در پايان نقش ورزش در سلامت زنان و خانواده ها بسيار مهم حائز اهميت دانست و افزود: در اين راستا بايد مديريت هاي بخش هاي خصوصي داراي مجوز نيز با ارائه خدمات مطلوب به همراه فراهم آوردن فضاي بهداشتي و سالم را براي ورزشكاران به همراه داشته باشد.
وي همچنين خواستار ارائه تخفيف ويژه در شهريه هاي باشگاه هاي ورزشي به ميزان 50 الي 70 درصدي را براي دختران دانش آموز، دانشجويان و زنان شاغل شد.
نظر شما