به گزارش خبرگزاری مهر، محمد توحیدلو با بیان این مطلب اظهار داشت: روز قدس، روزی است که مستضعفین انزجار و نفرت خود را از عملکرد صهیونیست بینالملل در به خاک و خون کشیدن انسانها، به ویژه زنان و کودکان اعلام میدارند.
این مسئول خاطرنشان کرد: لبیک مردم ایران به امام راحل (ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس و شرکت در راهپیمایی جمعه سوم مرداد روز جهانی قدس بیانگر محکومیت اقدامات وحشیانه صهیونیست ها است و پیام وحدت مسلمانان جهان در حمایت از مردم مظلوم غزه را به گوش دشمنان اسلام و صهیونیست های غاصب می رساند.
توحید لو یادآور شد: امروز ملت ایران نیز به همراه دیگر آزادیخواهان جهان، حامی برادران و خواهران دینی خود در سراسر جهان بوده و با قدرت در برابر استکبار جهانی ایستاده و خواهند ایستاد و مژده پیروزی تاریخی آنها را در ماه خدا مکرر زمزمه خواهیم کرد.
دبیر شورای اطلاع رسانی تصریح کرد: حمایت از مردم مظلوم غزه در عصر رویارویی تمدن ها و اسلام و کفر، وظیفه همه مسلمانان جهان است و از همه مردم متدین و روزه دار البرزی که همیشه در صحنه های مختلف حضور فعال و یکپارچه داشته باری دیگر با حمایت از مردم مظلوم فلسطین با مشارکت و در راهپیمایی روز جمعه، بر اهمیت بیش از پیش مراسم امسال بیفزایند، چرا که رژیم صهیونیستی مردم بیدفاع غزه را آماج حملات غیرانسانی قرار داده و به نسلکشی میپردازد.
نظر شما