پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مهر ۱۳۸۴، ۱۶:۲۸

عسگري نماينده مشهد در گفت وگو با خبرنگاران:

رفتار انگليس در شوراي حكام مكارانه بود

رفتار انگليس در شوراي حكام مكارانه بود

علي عسگري نماينده مشهد در مجلس با ظالمانه خواندن قطعنامه شوراي حكام اظهار داشت: اين قطعنامه با فشار آمريكا تنظيم شده و داراي رويكرد سياسي است نه حقوقي.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، عسگري عضو فراكسيون اكثريت مجلس در حاشيه جلسه علني امروز مجلس در گفت وگو با خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: دستگاه ديپلماسي ما نبايد در خصوص پرونده هسته اي كشورمان انفعالي برخورد كند.

عسگري با بيان اينكه محتواي قطعنامه داراي تناقض است، تاكيد كرد: قطعنامه شوراي حكام از يك طرف از ايران مي خواهد از غني سازي اورانيوم دست بردارد و از طرف ديگر از مجلس مي خواهد تا معاهده NPT را تصويب كند.

نايب رئيس كميسيون اصل 90 مجلس با تاكيد بر اينكه ما نبايد از ارجاع پرونده هسته اي به شوراي امنيت ترس و واهمه اي داشته باشيم ، تاكيد كرد: موضع جموري اسلامي ايران همان موضعي است كه احمدي نژاد در سازمان ملل متحد اتخاذ كرد و لاريجاني نيز قاطعانه آن را اعلام كرد.

عسگري با بيان اينكه ما بايد مواضع تهاجمي داشته باشيم، افزود: از يك طرف دستيابي به فناوري هسته اي حق مسلم ماست و از طرف ديگر بسياري از كشورها بدون عضويت در NPT از فناوري هسته اي برخوردار هستند و تحت هيچ فشاري از سوي آژانس قرار نمي گيرند.

عسگري همچنين با اشاره به طرح تعليق اجراي پروتكل الحاقي معاهده NPT كه در صحن علني امروز مجلس مطرح بود اشاره كرد و گفت: بر اساس اين طرح تا زماني كه كشورهاي خارجي روش هاي خصمانه خود را اصلاح نكردند، اجراي پروتكل به حالت تعليق درمي آيد.

نماينده مشهد رفتار دولت انگليس در بيانيه شوراي حكام عليه ايران را مكارانه خواند و اظهار داشت: مسئولين ايران بايد با هوشياري، مواضع محكمي مبني بر ادامه فعاليت و غني سازي اورانيوم اتخاذ نمايند.

کد خبر 233673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha