پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۲۱

مرادی پناه:

محدودیت های مالی نباید مانع اجرای برنامه های حوزه شهدا و ایثارگران شود

محدودیت های مالی نباید مانع اجرای برنامه های حوزه شهدا و ایثارگران شود

بهار- خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بهار با بیان اینکه محدودیت های مالی نباید مانع اجرای برنامه های حوزه شهدا و ایثارگران شود، گفت: تشکیل کارگروه پژوهشی با موضوع شناخت فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مرادی پناه پیش از ظهر چهارشنبه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان بهار با بیان اینکه کار برای شهدا و ایثارگران عشق و اعتقاد خالص است، اظهار داشت: کمبود اعتبار و محدودیت های مالی دستگاههای متولی حوزه شهدا و ایثارگران نباید مانع از انجام کار در این حوزه شود.

مرادی پناه با اشاره به اینکه تغذیه کاری شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از سوی اعضا و کمیته های تخصصی این شورا انجام گیرد، گفت: کمیته های تخصصی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید بسترهای لازم را برای اجرای برنامه های مدون حوزه شهدا و ایثارگران فراهم کنند.

وی اذعان داشت: کمیته های تخصصی شورا باید در راستای فرهنگ و افکار شهدا، برنامه فصلی برای اقدامات خود داشته باشند و توجه کنند که تمامی طرح های آنان عملیاتی بوده و به صورت منسجم اجرا شود.

مرادی پناه عنوان داشت: تمامی اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید دنبال کار عملیاتی باشند و نظریه پردازی و تصمیم گیری را به مقامات استانی بسپارند.

وی اظهار داشت: تشکیل کارگروه پژوهشی با موضوع شناخت فرهنگ ایثار و شهادت، آموزش فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان از طریق حضور ایثارگران در بین دانش آموزان در مدارس، برگزاری مسابقات مختلف با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت برای نوجوانان و جوانان، آشناسازی نسل جوان با افکار، اعتقادات و سیره زندگانی شهدا و غیره می تواند در رآس برنامه های کمیته های تخصصی این شورا باشد.

 

کد خبر 2336781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha