پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۱۶

باقرزاده خبرداد:

عملکرد روابط عمومی های دستگاههای اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ارزیابی می شود

عملکرد روابط عمومی های دستگاههای اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ارزیابی می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیرکل روابط عمومی وامور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ارزیابی عملکرد روابط عمومی های دستگاههای اجرایی استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا باقرزاده صبح چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران گفت: این ارزیابی ها طی هفته های آینده توسط یک تیم داوری مجرب داوری شده و روابط عمومی های برتر استان معرفی خواهند شد.

وی بیان کرد: مدیران برتر روابط عمومی بر اساس شاخص های تعیین شده در روز خبرنگار تجلیل خواهند شد.

باقرزاده، ارتباط با رسانه ها و اطلاع رسانی ازخدمات دولت، تبلیغات و انتشارات، ارتباطات مردمی، افکار سنجی و ایجاد خلاقیت و نوآوری بویژه در حوزه اطلاع رسانی الکترونیک را از این شاخص ها عنوان کرد.

وی افزود: داشتن برنامه مدون یک ساله ، تهیه بروشور و فیلم های مستند از فعالیت های سازمانی، اجرای برخی برنامه های ویژه اطلاع رسانی و نیز انجام همایش ها از دیگر شاخص های مورد تاکید شورای روابط عمومی های استان برای تقدیر از روابط عمومی های فعال است.

مدیرکل روابط عمومی وامور بین الملل استانداری استان، ایجاد انگیزه و پویایی در مجموعه روابط عمومی دستگاه های مختلف اجرایی، ایجاد انسجام و هماهنگی بیشتر میان روابط عمومی ها و ساماندهی حوزه اطلاع رسانی و ایجاد تحرک در رؤسای دستگاه ها، بسترسازی در راستای رفع خلأهای مربوط به حوزه روابط عمومی را از مهمترین دلایل انتخاب روابط عمومی های برتر استان دانست.

وی آگاهی را حق قانونی مردم دانست و گفت: در این زمینه روابط عمومی ها نقش مهمی دارند که باید بسترهای لازم برای ایفای این نقش مهیا شود.

باقرزاده بیان داشت: بیان خدمات دستگاه اجرایی و عملکرد دولت یکی از مهمترین وظایف روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی استان است که باید در این زمینه با رفع کمبودها، تلاش بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 2336882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha