پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۰۸

حجت الاسلام نعمت اللهی:

عید فطر جشن واقعی مومنان روزه دار برای یکماه عبادت و خودسازی است

عید فطر جشن واقعی مومنان روزه دار برای یکماه عبادت و خودسازی است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: عید فطر، جشن واقعی مومنان روزه دار به پاس یک ماه عبادت و بندگی و تقویت معنویت در خود و رسیدن به قرب الهی است.

حجت ‌الاسلام علی نعمت اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هرگاه انسان در پرتو فیض و برکات ماه رمضان و عبادت روزه به این درجه رسید به حقیقت مفهوم عید فطر رسیده و آغاز ماه رمضان در واقع برای او عید است و باید جشن پیروزی بگیرد، وگرنه هرگز برای او عید نخواهد بود.

وی تصریح کرد: در قرآن پس از ذکر کلمه صلاه توصیه به پرداخت زکات شده است بنابراین عید فطر، ترکیب واقعی نماز و زکات را متجلی می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: مسلمانان بعد از یک ماه خودسازی، تمرین تقوا و عبادت با حضور در نماز عید فطر موفقیت معنوی خود را جشن می گیرند.

حجت‌ الاسلام نعمت اللهی یادآورشد: عید فطر وقتی برای ما عید واقعی است که در مسیر خودسازی، پیروز شده باشیم و تحول عمیقی در درونمان ایجاد شده باشد.

این مسئول تصریح کرد: قرآن با صراحت، خداشناسی و دین را مسئله ‏ای فطری می داند که در آیه ۳۰ روم به آن اشاره می‌کند "ای پیامبر! روی خود را متوجه آئین خالص ‏پروردگار کن، این فطرتی است که خداوند انسانها را بر آن آفریده، دگرگونی در آفرینش خدا نیست".

حجت‌ الاسلام نعمت اللهی افزود: مسئله خودسازی در ماه رمضان، انسان را به مقامی می‏ رساند که ‏پرده‏ های جهل، هواپرستی و هرگونه موانع ضد فطرت از سر راه فطرت‏ برداشته می‏ شود و انسان در این هنگام به فط‏رت ناب خود که از ذات ‏وجودش می‏ جوشد، بازمی گردد.

وی یادآورشد: هرگاه انسان در پرتو برکات ماه رمضان به این درجه‏ رسید به حقیقت، مفهوم عید فطر را درک کرده و آغاز ماه رمضان در واقع برای او عید است.

نعمت اللهی گفت: کسانی که از این فرصت برای نزدیکی هر چه بیشتر به پروردگار استفاده نکرده اند، سخت زیانکارند لذا امیدواریم بندگان خدا از فضیلتهای این ماه نهایت استفاده را ببرند.
 

کد خبر 2339795

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha