پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۰۴

بخش اورژانس بستری بیمارستان امام خمینی ایلام افتتاح شد

بخش اورژانس بستری بیمارستان امام خمینی ایلام افتتاح شد

ایلام - خبرگزاری مهر: بخش اورژانس بستری بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاون درمان، مدیر درمان، رئیس بیمارستان و کارکنان بخش های مختلف این بیمارستان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان این آیین رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک حلول عید فطر اظهار داشت: این اورژانس با دارا بودن 20 تخت فعال در بیمارستان امام خمینی (ره) آماده ارائه خدمت به همشهریان است.

علی دل پیشه با بیان اینکه اورژانس بستری بار کاری بخش های مختلف بیمارستان را به نحو قابل توجهی کاهش می دهد، افزود: در این اورژانس تمامی اقدامات و اعمال بیمارستانی به بیماران و مراجعان ارائه می شود.

وی خاطر نشان کرد: بیماران و مراجعان در اورژانس بستری علاوه بر دریافت خدمات کامل درمانی، سریعتر از گذشته روند و مراحل بستری آنان در بیمارستان انجام می گیرد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: این بخش با توجه به آغاز طرح تحول نظام سلامت در استان و نیاز به فضای بیمارستانی در محل بیمارستان امام (ره) در دستور کار قرار گرفته و در آستانه فرا رسیدن عید فطر به بهره برداری رسیده است.


دکتر دل پیشه یادآور شد: در اجرای طرح تحول نظام سلامت که اقدامی ارزنده و طرحی عظیم در دولت تدبیر و امید محسوب می گردد، امید است بتوانیم خدمات شایسته ای به مردم استان تقدیم کنیم.

در ادامه نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی از بخش اورژانس بستری بازدید و با کارکنان آن دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر 2340172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha