به گزارش خبرگزاری مهر، یک گروه 30 نفر از رهبران ادیان مختلف دو روز پیش از برگزاری اجلاس تغییرات جوی سازمان ملل گرد هم جع می شوند.
سازمان ملل قرار است روز 23 سپتامبر میزبان اجلاسی با محوریت تغییرات جوی در نیویورک باشد و انتظار می رود که رهبران جهان در جریان این نشست بر اتخاذ اقدامات جدی در رابطه با تغییرات جوی و محیط زیست تأکید کنند.
ماتیس سودربرگ از ائتلاف " عمل" به عنوان یکی از گروهای حامی این رویداد گفت: رهبران دینی از تمام ادیان صداهای مهمی برای مردم سراسر جهان هستند، مهم نیست که دین آنها هندو باشد، مسیحی یا مسلمان همه آنها برای خلقت خداوند اهمیت قائل هستند و گردهمایی این رهبران فضای مهم برای انعکاس صدای جنبشهای دینی به گوش جهان فراهم می کند.
در آستانه گفتگوهایی که قرار است دسامبر 2015 در پاریس برگزار شد و طی آن کشورها به یک توافق جهانی برسند، بان کی مون دبیرکل سازمان ملل در این اجلاس از رهبران جهانی می خواهد به سطح بالایی از توافق در رابطه با مذاکرات تغییرات جوی دست یابند.
در جریان این گردهمایی، رهبران دینی بیانیه ای درباره اهمیت یک نتیجه منصفانه از این مذاکرات به دبیرکل سازمان ملل ارائه می کند. این بیانیه از بیانیه های بین ادیانی مشتق می شود که در سال 2008 در اوپسالا، بیانیه بین ادیان درباره تغییرات جوی سال 2009 و اعلامیه عدالت جوی و صلح ثبات پذیر در سال 2011 صادر شده اند.
نظر شما