پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۳۶

مرادیان:

کوهدشت پایین ترین آمار جذب بیمه روستائیان در لرستان را دارد

کوهدشت پایین ترین آمار جذب بیمه روستائیان در لرستان را دارد

کوهدشت - خبرگزاری مهر: مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر لرستان گفت: شهرستان کوهدشت پایین ترین آمار بیمه شدگان کشاورزان، روستاییان و عشایر را نسبت به دیگر شهرهای استان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اله مرادیان ظهر پنجشنبه در حاشیه سفر به کوهدشت در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کوهدشت تنها توانسته است 21 درصد از بیمه شده های روستایی و عشایر استان را به خود جذب کند، گفت: کوهدشت با این رقم، رتبه آخر لرستان را دارد و شهرستان دورود با جذب 54 درصد توانسته است رتبه اول استان را به خود اختصاص دهد.

مدیر صندوق بیمه روستاییان و عشایر لرستان ادامه داد: در کوهدشت 15 هزار خانوار مشمول طرح صندوق بیمه هستند که از این تعداد سه هزار و 500 خانوار تاکنون ثبت نام کرده اند.

مرادیان با اشاره به سیاست های کلی برنامه 5 ساله کشور مبنی بر گسترش عدالت اجتماعی، رفع محرومیت ها و ارتقای سطح درآمد و زندگی روستاییان و کشاورزان اظهار داشت: اصل 29 قانون اساسی برخورداری از بیمه تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی، بیکاری، پیری و از کارافتادگی را برای یکایک افراد جامعه تامین می کند.

وی گفت: بر این اساس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال 84 در کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.

مرادیان با اشاره به مزایای صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر بیان داشت: کشاورزان، روستاییان، عشایر، رانندگان مقیم شهرهای کمتر از 20 هزارنفر، دانش آموختگان بخش های کشاورزی و منابع طبیعی، کارکنان و شاغلین درمانگاه های دامپزشکی، مددجویان کمیته امداد، بهزیستی، کارگران شاغل فصلی و زنان متاهل ساکن روستاها و مناطق عشایری با داشتن حداقل 18 سال تمام می توانند با ثبت نام در این صندوق از مزایای بازنشستگی، ازکارافتادگی، مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمه ای بین این صندوق و سایر صندوق ها برخوردار شوند.

مرادیان یادآور شد: بدون شک جذب بیشتر مشمولین صندوق بیمه کشاورزان، عشایر و روستاییان می تواند از مهاجرت بی رویه به سمت حاشیه نشینی، دست فروشی و ایجاد شغل های کاذب و خالی شدن مناطق اقتصادی از سکنه و بروز مشکلات اجتماعی جلوگیری کند.

مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر لرستان افزود: همچنین این امر باعث رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی و ارتقای تولیدات در این بخش خواهد شد.

کد خبر 2340820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha