به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسینی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، سید علی موسوی فرماندار قزوین، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استاندار و مدیرکل دفتر روستایی استانداری ظهر دوشنبه از بخش طارم سفلی بازدید کردند.
حجت الاسلام سید مرتضی حسینی در جمع مردم روستای آلتین کش اظهارداشت: عزت، امنيت و شرافت كشور مرهون از خود گذشتگي و زحمات ايثارگران است و همه باید قدردان این موهبت الهی باشیم.
نماینده مردم قزوین،آبیک و البرز، توسعه مناطق روستایی را از مهمترین برنامه های مسئولان عنوان کرد و افزود: با پیگیری نمایندگان مجلس علاوه بر اعتبارات استانی، برای دریافت منابع مالی از سایر بخش ها و اختصاص آن به روستاها و مناطق کم تر توسعه یافته تلاش های زیادی صورت گرفته است.
وی رفع بحران کم آبی و خشکسالی در کشور و استان را نیازمند همکاری مردم از طریق صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف بویژه در بخش کشاورزی عنوان کرد.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه در شرایط کم آبی کشاورزان باید کشت محصولاتی مانند گندم و جو که از نیازهای اساسی مردم است را مورد توجه قرار دهند.افزود: دولت نیز سیاست های تشویقی ویژه ای از جمله اهدای تسهیلات کم بهره برای آن دسته از کشاورزانی که خواهان اصلاح الگوی مصرف باشند، اتخاذ کرده است.
وی در ادامه با اشاره به خسارات آفت مگس به باغات زیتون بخش طارم سفلی، گفت: برای مبارزه با این آفت و رفع مشکلات زیتون کاران یک میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و رفع کامل این مشکل نیازمند تعامل و همکاری مردم با دستگاه های مرتبط است.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات این روستا اشاره کرد و افزود: آفت مگس یکی از تهدیدات جدی برای فعالیتهای کشاورزی ساکنان منطقه طارم است که بی تدبیری برای مقابله با آن سالانه خسارتهای زیادی را به ساکنان این روستا تحمیل میکند.
نظر شما