پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۳۶

در اجلاس تهران اعلام شد/

معاون وزیرخارجه مصر: آماده ارسال کمک‌های انسان دوستانه به غزه هستیم

معاون وزیرخارجه مصر: آماده ارسال کمک‌های انسان دوستانه به غزه هستیم

معاون وزیر خارجه مصر گفت: آماده‌ایم کمک‌های غذایی و دارویی را از سایر کشورها دریافت و سپس به فلسطین منتقل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر محمد بدر عیدین زاید معاون وزیر خارجه مصر  در نشست کمیته فلسطین جنبش غیرمتعهدها در تهران گفت: مصر وظیفه ملی و منطقه‌ای خود می داند که برای توقف حملات علیه مردم غزه تلاش کند و دست از این وظیفه برای نجات مردم فلسطین برنخواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: روزانه برادران فلسطینی ما کشته می‌شوند اما جامعه بین الملل از حل این مسئله عاجز مانده است بنابراین ما گذرگاه رفح را برای عبور و مرور مجروحان و انتقال مواد غذایی باز کردیم.

معاون وزیر امور خارجه مصر با بیان اینکه تجاوز اسرائیل علیه مردم غزه جنایت ضدبشری است و عاملان آن باید محاکمه شوند، افزود: مصر تنها کشوری است که به دلیل نزدیکی به نوار غزه تمام تلاش خود را دارد تا منافع مردم غزه حفظ شود، مصر سعی دارد مدیریت امدادرسانی به مردم فلسطین را به درستی انجام دهد و بیش از هزار تن کمک‌های بشردوستانه را برای مردم فلسطین ارسال کرده است. با توجه به شرایط دشوار و سخت گذرگاه رفح که می‌دانید تروریست‌ها در صحرای سینا عملیات انجام می‌دهند با این حال مصر تلاش دارد کمک‌های انسان دوستانه ادامه پیدا کند.

محمد بدر عیدین زاید گفت: هیچ کس نمی‌تواند دربرابر جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان ساکت بماند و همه باید فعالانه برای توقف حملات به فلسطینیان در غزه کمک کنند.

معاون وزیر امور خارجه مصر با تأکید بر تلاش کشورش برای رفع مشکلات مردم غزه افزود: طرح مصر تنها طرحی است که برای توقف حملات علیه غزه و آتش بس در این منطقه ارائه شده است و ما از پیشنهادهای سایر کشورها استقبال می‌کنیم.

کد خبر 2342960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha