به گزارش خبرنگار مهر، محسن طاهری شامگاه دوشنبه بعد از پیروزی تیمش و نمایش قابل قبول بازیکنان کشورمان در بازی اول این رقابت ها که توانستند تیم عراق را با نتیجه 35 بر26 شکست دهند، در جمع خبرنگاران گفت: برای فتح جام کار سختی در پیش است ولی با تمام توان برای کسب سهمیه جام جهانی و فتح جام تلاش می کنیم.
وی با اشاره به اینکه تیم های کره، بحرین، عراق و کویت از لحاظ سبک بازی و کیفیت آن با هم تفاوت دارند، گفت: کره جنوبی تیم خوبی است و در بازی اول نیز با تمام قدرت حریفش را شکست داد و نشان داد که یکی از مدعیان اصلی رقابت ها است.
طاهری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید خود را برای بازی روز چهارشنبه با کویت اماده کنیم، افزود: باید با آمادگی کامل در این بازی ظاهر شویم و با برد زمین را ترک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه کویت نیز تیم قوی و بابرنامه ای است، گفت: در نیمه اول منسجم تر بودیم ولی در نیمه دوم چون از بازیکنان نیمکت نشین نیز استفاده می کردیم کمی انسجامم لازم را نداشتیم و باعث شدیم تفاضل کمی کمتر شود.
نظر شما