بهروز محمدی مدیر عامل شرکت سرمایه گذار پروژه های بروجرد در رابطه با آخرین وضعیت پروژه های تجاری هشت بهشت در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حال حاضر با کمک شهرداری بروجرد توانسته ایم بیشتر مشکلات مربوط به پروژه های تجاری هشت بهشت و باغ فدک بروجرد را حل کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل خاصی وجود ندارد، افزود: در پروژه هشت بهشت با شهرداری بروجرد جلساتی برگزار شده است که تا کنون تعامل خوبی با یکدیگر داشته ایم.
این مسئول تصریح کرد: روند اجرایی این پروژه ها گرچه به کندی صورت می گیرد اما در مجموع رضایت بخش است.
محمدی بیان داشت: سعی می شود عملیات اجرایی هشت بهشت که یک مجتمع تجاری است را سرعت بیشتری بدهیم تا بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد اتمام آن باشیم.
وی با بیان اینکه شرکت سرمایه گذار برنامه ای دوساله با شهرداری بروجرد آغازکرده است، افزود: از ابتدای سال 93 شرکت سرمایه گذار طی انعقاد برنامه ای دوساله با شهرداری بروجرد سعی دارد موانع و مشکلات سد راه پروژه ها را برطرف کند و آنها را به نتیجه برساند.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذار پروژه های بروجرد اظهار داشت: مشکل عمده در مجتمع تجاری هشت بهشت عدم راه دسترسی مناسب به این پروژه به عنوان معضلی قدیمی بوده که با همت شهرداری و توافق شرکت سرمایه گذار حل شده است.
وی با بیان اینکه با تعیین مسیر راه دسترسی جدید به مجتمع از قطع بیش از 40 درخت در بلوار بهشت بروجرد جلوگیری شده است، ادامه داد: تا یکماه آینده عملیات اجرایی راه ورودی به مجتمع هشت بهشت بروجرد آغاز خواهد شد و شرکت سرمایه گذار نیز متعهد شده است که بازسازی بخشهایی از پیاده رو و خیابان را از بلوار بهشت تا مجتمع تجاری انجام دهد.
محمدی با بیان این مطلب افزود: البته در بخش باغ فدک و هایپر مارکت نیز با شهرداری بروجرد توافقاتی انجام شده است که به کندی پیش می رود.
وی تصریح کرد: در این بخش قول داده بودیم که در هفته دولت افتتاح هایپر مارکت را شاهد باشیم که تکمیل آن تا موعد مذکور محقق نخواهد شد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذار پروژه های بروجرد ادامه داد: در حال حاضر عملیات تهیه نقشه و محاسبات پل دسترسی به هایپرمارکت در حال انجام است.
وی یادآور شد: با کمک شهرداری بروجرد تلاش می کنیم مشکلات بر سر راه ادامه پروژه ها را برطرف کنیم تا هرچه سریعتر این پروژه ها در بروجرد به سرانجام برسند.
بنابر این گزارش شرکت سرمایه گذار پروژه های باغ فدک و مجتمع هشت بهشت در سال 85 با عقد قراردادی با شهرداری به منظور احداث پروژه های متعدد وارد بروجرد شده که طی این سالها با مشکلاتی مواجه بوده به طوریکه این پروژه ها تا کنون در همان نطفه خاموش شده و به ثمر نرسیده اند.
بر اساس قراردادهای منعقد شده میان شرکت سرمایه گذاری این پروژه ها و شهرداری بروجرد قرار شد این سرمایه گذار پروژه های تجاری هشت بهشت، هایپر مارکت، رستوران چندمنظوره و.... را در بروجرد عملیاتی کند، پروژه هایی که چشم بروجردی ها هنوز به جمال تکمیل آنها روشن نشده است.
نظر شما