به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحانی رئیس جمهور کشور صبح چهار شنبه در بدو ورود به فرودگاه شهرکرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بسیار خوشحالیم که خداوند توفیق این را به من و هیئت همراه داد که در آستانه اولین سالگرد شروع به کار دولت تدبیر و امید به استان دلاور پرور و قهرمان استان چهارمحال و بختیاری سفر داشته باشیم و مردم بزرگوار و غیور و عشایر این استان را از نزدیک زیارت کنیم و نظرات مردم را بشنویم و مطالبات مردم را مرور کنیم.
وی افزود: به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده ایم تا طرح هایی که برای این دولت طی سه سال باقی مانده است برای اجرای کامل و یا لااقل برای اجرای بخش مهمی از این طرح ها برنامه ریزی کنیم و با مسئولان در میان بگذاریم و به مردم اعلام کنیم.
رئیس جمهور بیان کرد: همچنین در جلساتی که با فرهیختگان، علما، کارگران، عشایر و روستائیان و بخش توسعه و سرمایه گذاری خواهیم داشت به طور طبیعی در بخش های خاص نظرات اندیشمندان وصاحبنظران و نخبگان را خواهیم شنید و مطالبی که در خور این جلسات است و در امکان این دولت برای اجرا است در این جلسات مطرح می شود.
وی افزود: امید واریم این سفر توام با خیر و برکت برای مردم خوب استان چهارمحال و بختیاری باشد و تصمیماتی که در سفر گرفته و اجرا خواهد شد برای توسعه و تحول مثبت در این استان تاثیر گذار باشد.
نظر شما