به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رحیم جعفری شامگاه پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روزخبرنگار که در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد، گفت: رسالت خبرنگاران، آرمان های مورد نظر و فلسفه وجود روز خبرنگار بایستی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: رسالت خبری همانند سایر بخش های ارزشی و اعتقادی جامعه، از قداست و جایگاه والایی برخوردار است به گونه ای که تاکنون تعدادی از فعالان این عرصه به منظور آگاه سازی اقشار مختلف جامعه از رویدادهای گوناگون جان خود را ازدست داده و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
وی بیان کرد: شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران که در حادثه مزارشریف افغانستان به شهادت رسید، توانست طالبان را به عنوان نماد استکباری در دنیا مطرح کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: خوشبختانه کشورما دربحث خبرسازی و خبرنگاری به رغم اینکه دارای نظام نوپایی است نسبت به سایر کشورهای دنیا موفق عمل کرده و حتی در بسیاری از شاخص ها هم جلوتر است.
حجت الاسلام جعفری یکی از نیازهای رسانه های استان را وقایع سازی خواند و بیان کرد: اهالی رسانه نباید منتظر ایجاد وقایعی باشند که رسانه ای کنند.
وی عنوان کرد: برای حمایت از مطبوعات استان می توان اقدام به تشکیل بنگاه اقتصادی در قالب یک موسسه و یا شرکت کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان راه اندازی چاپخانه ای مجهز و قوی در استان را امری ضروری خواند و ادامه داد:در صورت وجود چاپخانه ای مجهز در کردستان دیگر لازم نیست کارها و سفارشات اقلیم کردستان عراق به همدان و تهران فرستاده شود.
حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه دولت همواره از اقشار و اصناف مختلف حمایت کرده و می کند، اظهارداشت: با حمایت های قطره چکانی دولت نمی توان انتظار ایجاد تحول در عرصه های مختلفی هم چون مطبوعات را داشت لذا انتظار می رود فعالان این عرصه با مسئولان در راستای حل مشکلات همکاری و تعامل داشته باشند.
نظر شما