پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ مرداد ۱۳۹۳، ۲۲:۴۳

کرسی پژوهشی توسعه علم جدید در چشم پزشکی به پروفسور خدادوست اعطا شد

کرسی پژوهشی توسعه علم جدید در چشم پزشکی به پروفسور خدادوست اعطا شد

شیراز – خبرگزاری مهر: کرسی پژوهشی توسعه علم جدید در چشم پزشکی به پروفسور خدادوست اعطا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر خدادوست شنبه شب در مراسم اعطای کرسی پژوهشی توسعه علم جدید در چشم پزشکی، گفت: من از زمانی مسیر زندگی خود را یافتم که به اهمیت عقل و تفکر در زندگی انسان پی بردم.

وی افزود: زمانی با خود فکر کردم بسیاری از اعضای بدن تنها برای مایحتاج روزمره زندگی است و به دنبال عضوی برای تکامل بودم.

متخصص برجسته چشم جهان تاکید کرد: در این مسیر به اهمیت عقل نسبت به دیگر اعضای بدن پی بردم و مسیر موفقیت را طی کردم.

در ادامه این مراسم نماینده اسبق ایران در سازمان ملل نیز گفت: از جمله ویژگی مهم پروفسور خدادوست درویشگری او است.

صادق خرازی افزود: استاد هیچگاه به دنبال منافع مادی نبود و بارها در آمریکا شاهد کمک او به نیازمندان بودم.

وی تاکید کرد: بسیاری از ایثارگران دوران دفاع مقدس در جمع بیماران دکتر خدادوست بودند که مورد درمان قرار گرفتند.

نماینده اسبق ایران در سازمان ملل یادآور شد: اخیرا میهمان او در آمریکا بودم و منزل او از گذشته نیز محقرتر بود.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: تلاش و اراده قوی از مهمترین ویژگی دیگر خدادوست است.

محمد هادی ایمانیه افزود: آنچه که باید به آن توجه کرد نحوه تربیت و آموزش است که در این راستا باید به برگزاری المپیاد ها توجه بیشتری کرد.

وی افزود: این المپیاد ها باید تا آخر ادامه داشته باشد و چنان امکاناتی را برای آنها فراهم کنیم که دیگر احتیاجی به خارج شدن آنها از کشور نباشد.

کد خبر 2346536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha