پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۱۹

دارايي:

نبايد به مسئله بازديد مردم از سدها در خوزستان نگاه امنيتي شود

نبايد به مسئله بازديد مردم از سدها در خوزستان نگاه امنيتي شود

اهواز – خبرگزاري مهر: نماينده مردم انديمشك در مجلس با انتقاد از نگاه امنيتي به مسئله بازديد مردم از سدها در خوزستان گفت: اين مقوله بايد در سطح وزارتخانه هاي كشور مورد بازبيني قرار بگيرد و تصميات جديدي در اين زمينه اتخاذ شود.

صيد عيسي دارايي نماينده مردم انديمشك در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: يكي از مشكلاتي كه امروزه كشور ما با آن دست و پنجه نرم مي كند نگاه امنيتي به بسياري از موضوعات مهم است.

وي افزود: ساخت سد كرخه در شهرستان انديمشك با دقت بسيار بالايي صورت گرفته و يك منطقه بسيار بكر و زيبا در آن ناحيه ايجاد كرده، اما متاسفانه به دليل نگاه هاي امنيتي به مقوله سدها در كشور به پتانسيل هاي موجود در اين منطقه توجه ويژه اي نمي شود.

نماينده مردم انديمشك در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اجازه بازديد از سد هاي استان تنها در پانزده روز اول فروردين ماه و در ايام نوروز داده مي شود، گفت: بايد از اين ظرفيت ايجاد شده در استان در تمام طول سال استفاده شود.

دارايي اظهار كرد: تكنولوژي در دنيا به حدي پيشرفت كرده كه امروزه ديگر نمي توان هيچ مسئله اي را مخفي و پنهان نگه داشت و به عقيده من عدم اجازه بازديد مردم از سدها كار بسيار بيهوده اي است.

وي با بيان اينكه موانع اين چنيني در كشور بايد برداشته شوند و اجازه بازديد از سدها بايد به مردم داده شود، اظهار كرد: اين مشكل تنها مختص سد كرخه و استان خوزستان نيست و يك مسئله كشوري محسوب مي شود.

نماينده مردم انديمشك در مجلس شوراي اسلامي گفت: اين مقوله بايد در سطح وزارتخانه هاي كشور مورد بازبيني قرار بگيرد و تصميات جديدي در اين زمينه اتخاذ شود.

نماينده مردم انديمشك در مجلس شوراي اسلامي گفت: استان خوزستان با دارابودن تعداد فراوان سد، متاسفانه توان استفاده از اين پتانسيل ها را به دليل وجود بعضي دستور العمل ها ندارد.

دارايي با بيان اينكه سد كرخه در شهرستان انديمشك از اين ظرفيت برخورداراست تا به يك منطقه توریستي در استان تبديل شود، گفت: در صورتي كه اين امر مهم محقق شود به طور حتم آمار اشتغال در استان افزايش خواهد يافت همچنين از جنبه هاي اقتصادي نيز در استان شاهد اتفاقات خوبي خواهيم بود.

کد خبر 2346664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha