به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن حسینی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح نوسازی و بهسازی مسکن روستایی از سال 84 در استان آغاز شده است، افزود: سهمیه استان در قالب اجرای این طرح ساخت 35 هزار و 17 واحد بوده است.
وی اضافه کرد: برای تحقق این سهمیه اعتباری بالغ بر 280 میلیارد تومان اعلام شده است.
حسینی با بیان اینکه در این راستا بیش از سهمیه تعیین شده برای استان، متقاضی به بانک ها معرفی شده است، افزود: طی این مدت تاکنون 37 هزار و 550 نفر به بانک های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد 34 هزار و 551 نفر موفق به عقدقرارداد با بانک ها شده اند، اظهارداشت:از این تعداد 28 هزار و 240 نفر موفق به دریافت پایان کار و اتمام واحد مسکونی شدند.
حسینی با تاکید بر اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای رعایت مقررات ایمنی ساختمان نظارت های جدی از روند ساخت وساز واحدهای در حال احداث دارد، عنوان کرد: در این راستا چهار هزار و 915 نفر به دلیل عدم رعایت مقررات ساختمانی و یا اتمام دوران مشارکت قطع تسهیلات شدند.
وی با اشاره به اینکه از آغاز امسال 645 واحد روستایی در سال جاری در استان تکمیل و پایان کار دریافت کردند، افزود: برای این واحدها 161 هزار 250 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
حسینی با بیان اینکه معادل همین مبلغ نیز به عنوان آورده متقاضی برای ساخت این واحدها هزینه شده است، بیان کرد: هزینه ساخت برای هر واحدئ مسکن روستایی 25 میلیون تومان برآورد می شود.
وی ادامه داد: این واحدها در متراژهای 70 تا 75 مترمربع در روستاها ساخته شده است.
معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی یادآور شد: هم اکنون بیش از دو هزار واحد مسکن روستایی در قالب این طرح در دست ساخت است.
نظر شما