به گزارش خبرنگار مهر، حسن شیبانی عصر دوشنبه در نشست خبری فعالیت های تعاون روستایی فارس، گفت: 516 تشکل در استان فارس فعال است که از این تعداد 486 شرکت، اتحادیه و 30 تشکل نظام صنفی فعال است.
وی تصریح کرد: در سال جاری سه هزار و 200 تن کلزا، یک هزار و 750 تن گوجه فرنگی با نرخ توافقی و 10 هزار تن جو نیز خریداری شد.
مدیر تعاون روستایی استان فارس با اشاره به وضعیت خرید گندم در استان نیز گفت: در سال جاری 830 هزار تن گندم در استان فارس خریداری شده که 450 هزار تن توسط تعاون روستایی بوده است.
شیبانی افزود: 130 مرکز خرید تعاون روستایی استان به طور کامل مجهز شدند که 110 مرکز مربوط به شبکه تعاونی بوده اند.
وی یادآور شد: تاکنون 130 هزار تن نسبت به سال گذشته افزایش خرید گندم داشته ایم.
مدیر کل تعاون روستایی استان فارس در خصوص پرداخت پول به گندم کاران، گفت: پول تمامی گندم کاران تا پنج مرداد ماه پرداخت شده و در خصوص وجه دیگر محصولات غالبا پرداخت شده و یا در حال پرداخت است.
شیبانی در خصوص راه اندازی سامانه خرید محصولات کشاورزی روستایی نیز گفت: تاکنون فرآیند معاملات به طور دستی انجام شده بود اما امروز سامانه ای در این خصوص راه اندازی شده است.
نظر شما