پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۰۹

محمدی عنوان کرد؛

ضرورت اجرای طرح جامع گردشگری در البرز/استاندارد سازی تاسیسات گردشگری در کشور ضعیف است

ضرورت اجرای طرح جامع گردشگری در البرز/استاندارد سازی تاسیسات گردشگری در کشور ضعیف است

کرج - خبرگزاری مهر: مشاور اجرایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از اهمیت برنامه ریزی و اجرای طرح جامع و علمی گردشگری خبر داد، و گفت: استاندارسازی تاسیسات گردشگری در کشور ضعیف است، برای جذب گردشگر باید نظارت بر تاسیسات و مراکز خدماتی بیش از پیش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون محمدی در حاشیه نشست ستاد تسهیلات خدمات سفر که پیش از ظهر امروز در استانداری البرز برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار داشت: استان البرز از جاذبه های گردشگری فراوانی بهره مند است به همین منظور برای حفظ حضور گردشگران در استان باید برنامه های مدونی ارائه و اجرا شود.

محمدی در ادامه یادآور شد: در صورت راه اندازی بزرگراه تهران - شمال، تردد مسافرن از جاده کرج - چالوس کاهش خواهد یافت به همین علت حفظ موقعیت گردشگری این محور که دارای جاذبه های گردشگری طبیعی است، نیاز به برنامه ریزی دارد.

این مسئول با اشاره به روند ضعیف استاندارد سازی تاسیسات و مراکز گردشگری در کشور اضافه کرد: باید با استاندارد سازی و نظارت بر تاسیسات و مراکز خدماتی در حوزه گردشگری پای گردشگر را برای همیشه به البرز باز کنیم.

مشاور اجرایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: در حال حاضر گردشگری یکی از پر درآمدترین صنعت ها محسوب می شود و کشورهای مختلف با برنامه ریزی های مدون و مستمر تلاش می کنند تا وارد بازار رقابتی گردشگری شوند و در این صنعت حرفی برای گفتن داشته باشند.

این مسئول در پایان یادآور شد: شهرستانهای طالقان، ساوجبلاغ و نظرآباد از جاذبه های گردشگری بی نظیری برخوردار است به همین منظور با برنامه ریزی دقیق و همکاری همه دستگاه های مرتبط می توانیم این ظرفیت ها را به گردشگران معرفی کنیم.

کد خبر 2348507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha