به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه همه خبرنگاران و عکاسان حاضر در سالن ورشریفی تبریز منتظر حضور سرمربی تیم هندبال جوانان قطر بودند ولی وی به جمع خبرنگاران نیامد و فقط محسن طاهری سرمربی تیم هندبال جوانان کشورمان در این کنفرانس خبری شرکت کرد.
شامگاه سه شنبه تیم هندبال قطر با برد 26 بر 20 مقابل ایران توانست خود را به فینال چهاردهمین دوره رقابت های هندبال جوانان آسیا برساند و حریف کره جنوبی شود که با نتیجه 32 بر 25 ژاپن را شکست داده است.
فردا چهارشنبه از ساعت 15 نیز دو تیم بحرین و ازبکستان برای کسب عنوان نهم و دهم این رقابت ها به هم مصاف می روند و از ساعت 17 نیز تیم های سوریه و عراق برای کسب مقام هفتم و هشتم مسابقه می دهند.
همچنین فردا از ساعت 19 کویت و عربستان برای کسب جایگاه پنجم و ششم به مصاف هم خواهند رفت.
دیدار فینال چهاردهمین دوره رقابتهای هندبال قهرمانی جوانان آسیا در تبریز از ساعت 17.30 روز پنجشنبه23 مرداد آغاز می شود و بعد از آن نیز مراسم اختتامیه برگزار خواهد شد.
این مسابقات از 11 مرداد ماه جاری با شرکت 11 تیم برتر هندبال جوانان قاره کهن آغاز شده و به روزهای پایانی خود رسیده است.
نظر شما