به گزارش خبرنگار مهر، دلاور حیدرپور ظهر چهارشنبه در نشست مدیران واحدهای مختلف بخش کشاورزی افزود: تاکنون برداشت برنج در بیش از 159 هزار هکتار از شالیزارهای استان مازندران صورت گرفته که حدود 144 هزار هکتار آن مربوط به ارقام محلی و مابقی به ارقام پر محصول اختصاص داشته است.
وی با اشاره به اینکه از مجموع سطوح برداشت شده برنج، 140 هزار هکتار آن به روش برداشت مکانیزه (بوسیله کمباین مخصوص و دروگر) و مابقی سنتی بوده، سطح پرورش رتون استان را تا کنون بالغ بر 48 هزار هکتار و نشاء مجدد را بیش از 21 هزار هکتار اعلام داشت.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از واردات جایگزین قرص های تخت فسفید آلومینیوم توسط شرکت فرید تجارت کرمان خبر داد.
محمد اخوان افزود: با توجه به ممنوعیت تدارک و واردات و مصرف قرص های تخت فسفید آلومینیوم بر اساس مصوبه هیئت نظارت سموم و تاکید سازمان حفظ نباتات کشور مبنی بر تهیه و تدارک بسته بندی های کوچکتر سم فستوکسین پودری با فرمولاسیون مجاز و مورد تائید سازمان حفظ نباتات کشور، شرکت فرید تجارت کرمان به عنوان نماینده انحصاری دتیا دگش آلمان در ایران که در زمینه واردات فرمولاسیون های پودری سم فستوکسین در بسته بندی های 4، 6، 10 ،12 ،20 و 100 عددی با ماده موثره فسفید آلومینیوم دیتا بگ و سم فسفید منیزیم با نام تجاری دگش پلیت با مجوز سازمان فوق فعالیت می نماید، اقدام به واردات کوچکترین بسته بندی این سم به صورت تک ساشه ای در داخل بسته های آلومینیومی به وزن 34 گرم و مقدار گاز تولیدی 11و سه دهم گرم (معادل 11 عدد قرص تخت) کرده است.
نظر شما