محمد یعقوبی در گفتگو با مهر بیان داشت: از مرداد ماه سال گذشته تاکنون تعداد 64 فقره پرونده مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 36 فقره مورد فسخ قرار گرفته است.
وی بیان داشت: به منظور تعیین تکلیف اراضی و قراردادهای منعقد شده در این مدت 5 جلسه توسط هیئت حل اختلاف برگزار شده است.
وی ادامه داد: اراضی آزاد شده مربوط به شهرک ها و نواحی صنعتی زاهدان میرجاوه، زاهدان کارگاهی، زاهدان کامبوزیا، کنارک، چابهار، ایرانشهر و سوران است.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مقایسه آمار یک سال گذشته نسبت به مدت مشابه حاکی از رشد آزادسازی به میزان 114 درصد است.
وی ادامه داد: علاوه بر این 36 درصد افزایش نیز در تعداد پرونده های مورد بررسی نسبت به مدت مشابه قبل نیز دیده می شود.
وی بیان داشت: تعداد جلسات برگزار شده در بازه زمانی مرداد سال 91 تا سال 92، 4 جلسه و پرونده های مورد بررسی 47 پرونده بوده که در این راستا 30 هزار و 787 متر مربع از اراضی آزادسازی شده است.
نظر شما