پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۱۷

ظهیری:

گازرسانی نخستین مطالبات مردم مناطق روستانشین گیلان/ دو شهر جیرنده و ماکلوان در هفته دولت گازدار می شوند

گازرسانی نخستین مطالبات مردم مناطق روستانشین گیلان/ دو شهر جیرنده و ماکلوان در هفته دولت گازدار می شوند

رشت – خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت گاز گیلان گفت: گازرسانی نخستین مطالبات مردم مناطق روستانشین این استان سر سبز شمالی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید ظهیری شامگاه پنجشنبه در حاشیه بازدید از طرح های گازرسانی استان افزود: وزیر نفت دستور العملی مبنی بر گاز رسانی به روستاهای بالای 20 خانوار جمعیت در سراسر کشور طی مدت سه سال با استفاده از تبصره های بودجه سال 1393  صادر کرده است.

وی همچنین اظهارداشت: شرکت گاز گیلان تمامی اسناد مناقصه و نقشه های طرح های گازرسانی مناطق روستایی استان را آماده و منتظر اعلام منابع مالی از سوی وزارت نفت و برگزاری مناقصه است.

مدیر عامل شرکت گاز گیلان گفت: در هفته دولت امسال دو شهر جیرنده و ماکلوان گازرسانی و دو هزار و 500 خانوار جمعیت از نعمت گاز طبیعی برخوردار می شوند.

وی افزود: همچنین در این هفته 33 روستا با هفت هزار و 200 خانوار زیر پوشش شبکه گاز طبیعی قرار می گیرند.

ظهیری در ادامه با بیان اینکه گازرسانی نخستین مطالبات مردم مناطق روستانشین گیلان است، اظهارداشت: این استان شمالی از حیث گازرسانی به مناطق روستایی مقام پنجم کشوری را دارد.

وی همچنین در خصوص تسهیلات بانکی برای گازرسانی به مناطق روستایی استان اشاره کرد و گفت: تسهیلات بانکی که برای گازرسانی دریافت می شود باز پرداخت اقساط و سود ناشی از این تسهیلات از منابع داخلی شرکت گاز خواهد بود بنابراین منابع داخلی کشش بازپرداخت سود بانکی آنچنانی را ندارد.

مدیر عامل شرکت گاز گیلان افزود:  طی سالیان گذشته این شرکت 37 میلیارد تومان تسهیلات از سیستم بانکی دریافت کرده که با باز پرداختش 62 میلیارد تومان باید به بانک پرداخت کند.

وی تصریح کرد: شرکت های استانی گاز از حیث اعتبارات ضعیف هستند و با باز پرداخت تسهیلات بانکی از منابع داخلی به یقین دچار مشکل خواهند شد.

ظهیری یادآورشد:  منابع داخلی شرکت گاز برای نگهداری و پایداری شبکه ها هزینه می شود بنابراین نمی توان از این منابع در بخش توسعه استفاده کرد.

کد خبر 2354776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha