پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۲۸

بهبود پزشک امریکایی با داروی آزمایشی ابولا/ امیدواری درباره کشف درمان قطعی ابولا

بهبود پزشک امریکایی با داروی آزمایشی ابولا/ امیدواری درباره کشف درمان قطعی ابولا

پزشک امریکایی که در حین طبابت در لیبریا به بیماری ابولا مبتلا شده بود با دریافت داروی آزمایشی "زی مپ"  بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کنت برنتلی، پزشک امریکایی که داروی تجربی با عنوان "زی مپ ZMapp" را دریافت کرده بود، پس از بهبودی در کنفرانس خبری گفت: "از اینکه توانستم از این بیماری جان سالم به در ببرم، خیلی خوشحال هستم و اینکه هم اکنون از این بیماری پاک شده ام و می توانم نزد خانواده ام برگردم، دو چندان احساس خوشحالی و شعف می کنم."

دکتر "بروس ریبنر" از پزشکان بیماری های عفونی در بیمارستان "امری" (بیمارستانی در آتلانتای آمریکا) گفت: "اکنون پس از گذراندن تمامی آزمایش ها و بررسی ها می توان گفت که برنتلی از این بیماری پاک شده و می تواند بدون هیچ گونه نگرانی نزد خانواده خود برگردد."

ابولا، بیماری ویروسی است که پس از ورود به بدن با تب و خونریزی همراه است. 50 تا 90 درصد مبتلایان به این بیماری فوت می کنند. محققان آمریکایی نمونه اولیه داروی تجربی کشف شده با نام"زی مپ" را در نمونه های حیوانی مورد آزمایش قرار داده و با نتایج مثبت این پژوهش مواجه شدند سپس این داروی آزمایشی را به پزشکان مبتلا به این بیماری تزریق و با بهبود آنها روبرو شدند.

اکنون می توان امیدوار بود که راهی برای نجات قربانیان این بیماری یا افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، کشف شده است.

کد خبر 2354792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha