پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ مهر ۱۳۸۴، ۱۳:۰۰

توسط نمايندگي فرهنگي سفارت ايران در زيمبابوه :

صدها جلد كتاب ايراني به دانشگاه زيمبابوه اهدا شد

صدها جلد كتاب در ارتباط با تاريخ و تمدن اسلام و ايران و ويژگي هاي فرهنگي و اجتماعي كشور زيمبابوه به همت نمايندگي فرهنگي سفارت كشورمان در زيمبابوه به دانشگاه اين كشور اهداء شد.

به گزارش گروه دانشگاهي "مهر"، در مراسم اهداء اين كتب كه وزير همكاريهاي عمومي و رييس انجمن دوستي ايران و زيمبابوه، معاون وزير آموزش عالي اين كشور، سفير و وابسته فرهنگي كشورمان حضور داشتند، رييس دانشگاه زيمبابوه و سفير كشورمان طي سخناني به بررسي مناسبات طرفين و لزوم گسترش همكاري هاي فرهنگي و سياسي پرداختند.

پرفسور "نياگورا" رييس دانشگاه زيمبابوه در اين مراسم ضمن تشكر از اهداء كتاب توسط نمايندگي فرهنگي جمهوري اسلامي ايران گفت: در شرايط فعلي كه دانشجويان به علت قيمت بالاي كتاب در كتابفروشي ها عمدتا فاقد توانايي خريد هستند، اينگونه كمك هاي فرهنگي بسيار ارزشمند است.

وي در ادامه با اشاره به سياست فعلي دولت اين كشور در روي آوردن به كشورهاي خاورميانه و شرق دور موسوم به "نگاه به شرق" خواستار ايجاد ارتباط مستقيم با دانشگاه هاي كشورمان شد و تاكيد كرد: دانشگاه زيمبابوه به عنوان بزرگترين مركز آموزش عالي اين كشور بنا دارد تا سطح مناسبات خود را با كشورهاي صاحب فرهنگ و تمدن با شكوه مانند ايران ارتقاء بخشد.

کد خبر 235665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha