سعید مومنی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با طرح های افتتاحی از سوی شرکت گاز در هفته دولت، اظهار داشت: 117 کیلومتر خط انتقال و خط تغذیه با هزینه 146 هزار میلیون ریال به بهرهبرداری میرسد.
وی ادامه داد: گازرسانی به 141 روستا با هزینه 243 میلیون و 500 هزار ریال و گاز رسانی به بیش از 100 واحد صنعتی اعم از گلخانه و مرغداری با هزینه 89 هزار میلیون ریال از دیگر طرح ها است.
مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان خاطرنشان کرد: گازرسانی به شهرک مسکونی امام علی یزدانشهر با هزینه 48 هزار میلیون ریال و گازرسانی به پروژه های مسکن مهر شهرستان های اردستان و مهاباد با هزینه 12 هزار میلیون ریال و افتتاح ساختمان اداری اداره گاز منطقه 4 اصفهان با هزینه 15 هزار میلیون ریال از دیگر پروژههای این شرکت در هفته دولت است.
وی بیان داشت: شرکت گاز استان اصفهان از سال 48 به عنوان یکی از زیر مجموعه شرکت ملی گاز ایران با ماموریت انتقال و توزیع گاز فعالیت خود را آغاز و از سال 78 با تمرکز در گاز رسانی در سطح استان اصفهان در سه بخش خانگی ، تجاری و صنعتی فعالیت خود را ادامه داده است.
مومنی به وضعیت شاخص های گاز رسانی اشاره کرد و گفت: اجرای یک هزار و 75 کیلومتر خط انتقال گاز، 23 هزار و 600 کیلومتر شبکه گازرسانی ،نصب 950 هزار انشعاب و اشتراک پذیری بیش از یک میلیون و 516 هزار مشترک از شاخص های گازرسانی در استان اصفهان است.
وی افزود: بهرهمند سازی 103 شهر از مجموع 107 شهر استان از نعمت گاز طبیعی ، بهره مند سازی بیش از 1250 روستا از مجموع 1435 روستای سطح استان از نعمت گاز طبیعی، بهره مند سازی 42 شهرک صنعتی از گاز طبیعی ، بهره مندسازی 6 هزار و 630 واحد صنعتی از گاز طبیعی از دیگر شاخص های گازرسانی استان است.
مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان گفت": گاز رسانی به 148 جایگاه سی ان جی و راه اندازی 800 ایستگاه تقلیل فشار و حفاظت از زنگ از شاخص های دیگر گازرسانی است.
نظر شما