به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلي طالبي در جمع مديران و كاركنان اداره كل اوقاف و امور خيريه استان يزد اظهار داشت: فرهنگ وقف در يزد از ديرباز مورد توجه بوده و نياكان ما در اين حوزه سابقه اي طولاني دارند.
وي با اشاره به اينكه وقف مشاركتي نيز از چند سال پيش در اين استان رواج يافته است، بيان كرد: اين نوع از وقف بيشتر براي ساخت مراكز درماني مجهز، درمانگاه ها، مدارس و ... كاربرد دارد و ترويج آن با توجه به نيازهاي روز جامعه ضروري است.
وقف مي تواند مكمل فعاليت هاي دولت در خدمت رساني باشد
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد با بيان اينكه وقف نقش مکمل دولت برای خدمت به جامعه را ایفا می کند، خاطرنشان كرد: به دليل حجم گسترده كار به ويژه در حوزه عمراني، ممكن است برخي نيازها به دليل محدوديت هاي مالي دولت در حاشيه قرار گيرند اما اگر عمل خداپسندانه وقف انجام شود، علاوه بر اينكه نياز جامعه برطرف مي شود، به دولت نيز در خدمت رساني به مردم كمك خواهد شد.
طالبی همچنين با اشاره به كاركردهاي وقف در حوزه هاي مختلف بيان كرد: وقف حتي مي تواند در زمينه كاهش آسيب هاي اجتماعي نيز مفيد واقع شود.
وی با اشاره به کارکردهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی وقف در جامعه یادآور شد: امروزه دولت به دنبال مبارزه با فقر و کاهش آسیب های اجتماعی است و همانطور که مشاهده می شود، همین اهداف در وقف هم دنبال می شود.
وقف مي تواند به ايجاد اشتغال و توزيع ثروت در جامعه بپردازد
طالبي از تولید و ایجاد اشتغال، توزیع ثروت و رفع فقر و کاهش تصدیگری دولت در بسیاری از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به عنوان کارکرد های مشترک بین دولت و وقف نام برد و افزود: فرهنگ وقف نیز می تواند به توسعه امکانات فرهنگی ، تفریحی و حتی ورزشی در مناطق کمتر برخوردار استان کمک کند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد توجه به مخاطب در برنامه را بسیار ضروری ارزیابی کرد و تاکید کرد: مخاطب شناسی و تدوین برنامه ها باید متناسب با نیاز های مخاطبان قرار گیرد.
وی همچنين خواستار تعامل بیش از پیش نهادها با امور مرتبط با وقف شد و از برنامه های موثر فرهنگی اداره کل اوقاف تقدیر كرد.
نظر شما