پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مهر ۱۳۸۴، ۱۸:۵۲

با درخواست كمك آمريكا از تركيه براي مقابله با سلاحهاي هسته اي؛

مقامات آمريكايي و تركيه درباره پرونده هسته اي ايران به گفت وگو پرداختند

معاون امنيتي وزارت خارجه آمريكا كه به منظور ديدار و گفتگو با مقامات تركيه به اين كشور سفر كرده است، در خصوص پرونده هسته اي ايران با مقامات تركيه به گفت وگو نشست.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه، " رابرت جوزف " معاون امنيتي و كنترل تسليحاتي وزارت خارجه آمريكا در اين سفر نقطه نظرات دولت اين كشور در خصوص پرونده هسته اي ايران را به استحضار مقامات تركيه رساند.

وي همچنين  در پايان ديدار خود با "عبدالله گل" وزير امور خارجه و "كرشاد توزمن" وزير امور گمرك تركيه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آمريكا خواهان توسعه همكاري هاي تركيه در مقابله با سلاح هاي هسته ‌اي و كنترل و منع اين گونه سلاحهاست و در اين مورد به همكاري تركيه نياز دارد.

رسانه‌ هاي گروهي تركيه در گزارش هاي امروز خود سفر پي در پي مقام هاي آمريكايي به تركيه را در ارتباط با تلاش آمريكا براي جلب حمايت تركيه از سياست هاي واشنگتن در قبال تهران و دمشق ارزيابي كردند.

مقامات دو كشور همچنين بر لزوم افزايش سطح همكاري هاي دوجانبه با يكديگر تاكيد كردند.

کد خبر 235796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha