پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۴۱

نخستین مدرسه اسلامی قرآنی حوزه های علمیه البرز آغاز به کار کرد

نخستین مدرسه اسلامی قرآنی حوزه های علمیه البرز آغاز به کار کرد

کرج - خبرگزاری مهر: نخستین مدرسه اسلامی قرآنی حوزه های علمیه استان البرز با عنوان مجتمع آموزشی هوشمند قرآنی گل های فاطمیه کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز در آیین معرفی مدارس اسلامی قرآنی حوزه های علمیه که پیش از ظهر چهارشنبه در کانون قلم آموزش و پرورش ناحیه یک کرج برگزار شد با تبریک هفته دولت و گرامیداشت شهادت شهیدان رجایی و باهنر گفت: همه ما باید با تاسی از این شهدای گرانقدر به مردم خدمت کنیم و این شهدای وارسته را الگوی خود قرار دهیم.

خسرو ساکی در ادامه به ویژگی مدرس اسلامی قرآنی اشاره کرد و گفت: این مدارس با هدف نشر علوم قرآنی و معارف اسلامی با همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه از پیش دبستانی تا دبستان فعالیت خواهند کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس الگویی برای تمامی مدارس بخصوص مدارس غیردولتی باشد و تحولی درحوزه آموزش به وجود آورند.

ساکی در ادامه به موضوع تربیت در اسلام اشاره کرد و گفت: مدارس اسلامی به تمام شئونات اسلامی توجه می کنند و گستره این مدارس بسیار عمیق است و این مدارس نباید فقط به عنوان یک سرفصل مدنظر قرار بگیرند.

وی انس با آموزه های قرآن را یکی از محوری ترین مباحث مدارس اسلامی عنوان کرد و افزود: سخت کوشی در کسب علم و ترویج معنویت از ویژگی های این مدارس است.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز برگزاری کارگاه خلاقیت، آزمایشگاه علوم، کارگاه نجوم، اوریگامی و رباتیک، کارگاه آموزشی مهارت قصه گویی، تقویت حافظه، تقویت حافظه، استحکام بدن و رشد قد، آموزش خانواده موفق با روانشناسی قرآنی، برخورداری دانش آموزان و خانواده از پزشک مدرسه و کیف در مدرسه را از جمله ویژگی های این مدرسه برشمرد.

به گفته ساکی همچنین در این مدارس آموزش عمومی روخوانی و روان خوانی قرآن کریم، قرائت- ترتیل- ترجمه و تحقیق، احکام- ادعیه- مداحی و مراثی، آموزش تخصصی تفسیر، نهج البلاغه- صحیفه سجادیه- تربیت مربی، خط- تهذیب- طراحی- سفال و میناکاری، رمان- قصه و موضوعات هنری قرآنی و ... آموزش داده می شود.

وی یادآور شد: نخستین مدرسه اسلامی قرآنی حوزه های علمیه استان البرز با عنوان مجتمع آموزشی هوشمند قرآنی گل های فاطمیه وابسته به حوزه علمیه خواهران فاطمیه ی کرج است.

این مجتمع قرآنی در میدان کرج- خیابان هما- کنار حوزه علمیه فاطمیه (س) واقع شده است.

کد خبر 2358471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha