پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۱۲

ایوبی:

سینمای ایران پاک است/ لزوم راه اندازی خانه تئاتر در استانها

سینمای ایران پاک است/ لزوم راه اندازی خانه تئاتر در استانها

آمل - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان سینمایی کشور، سینمای ایران را پاک و سالم دانست و گفت: این سینما شایسته پشتیبانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الله ایوبی، عصر پنجشنبه در آئین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های یاس در هتل نارنجستان نور افزود: سینما، کانون وحدت خانواده بوده و باید مورد حمایت قرار گیرد.

وی اظهار داشت: دنیای مجازی ما را از حقیقت بیرون راندند، در حالی که سینما ما را به سمت حقیقت می کشاند.

ایوبی با بیان اینکه اگر جوانان ما به سینما نروند، کجا بروند، اظهار داشت: اگر پیرو مقام معظم رهبری هستیم باید بدانیم که رهبر معظم انقلاب به سینما اعتقاد دارند و از سینماگران حمایت می‌کنند.

رئیس سازمان سینمایی کشور با اشاره به اتمام ساخت فیلم «پیامبر اعظم(ص)» بیان کرد: این فیلم که تولید ایران است، به زودی اکران می‌شود و فرهنگ ایرانی - اسلامی را نمایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه فرهنگ ایران را باید از طریق سینما و تئاتر به مردم معرفی کنیم، تصریح کرد: خدمت امروز ایران به اسلام، بی‌بدیل است.

ایوبی با اشاره به اینکه متاسفانه فرزندان به جای سینما به ماهواره روی می‌آورند، گفت: سهم فرهنگ در میان برج‌ها و ساختمان‌ها گم شده است و باید به بخش فرهنگ و هنر توجه بیشتری شود.

رئیس سازمان سینمایی کشور عنوان کرد: باید در تمام شهرهای کشور، سینما و خانه تئاتر راه‌اندازی و به فرهنگ توجه اساسی شود.

ایوبی با قدردانی از مسئولان استان مازندران در برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های یاس اظهار داشت: مسئولان این استان این جشنواره را به نحو احسن برگزار کردند و مازندران شایسته آن است تا به محل دائمی برای برگزاری این جشنواره تبدیل شود.

دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های یاس از اول شهریور ماه آغاز بکار کرد.

کد خبر 2359551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha