پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۳۳

پوریا در نشست خبری بدمینتون:

انتظار مدال نداریم/ هروقت ورزشکار حرفه‌ای داشتیم به اهداف قهرمانی می‌رسیم

انتظار مدال نداریم/ هروقت ورزشکار حرفه‌ای داشتیم به اهداف قهرمانی می‌رسیم

رییس فدراسیون بدمینتون اهداف قهرمانی را منوط به داشتن ورزشکاران حرفه ای دانست و گفت: نگاهمان در هفدهمین دوره از بازی‌های آسیایی ارائه عملکردی خوب از ورزشکاران است و انتظار مدال از آنها نداریم.

محمدرضا پوریا در نشیت خبری این فدراسیون که پیش از ظهر امروز شنبه در سالن کنفرانس کمیته ملی المپیک برگزار شد با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای بازی های آسیایی اظهار کرد: فدراسیون بدمینتون از سال 92 به بعد در ادامه برنامه های قبلی با استفاده از نیروهای متخصص نگاه خاصی را پیگیری می کند تا به جایی که می خواهد برسد.

وی افزود: با کنفدراسیون آسیا رایزنی داشتیم تا ورزشکارانمان با هزینه آسیا در کمپ آسیا حضور داشته باشند و به تمرینات خود بپردازند. مهران شهبازی و ثریا آقایی به این کمپ اعزام شدند. این برای اولین بار است که در فدراسیون بدمینتون بازیکن ایرانی به عنوان منتخب آسیا معرفی شده و در کمپ حضور دارند.

رئیس فدراسیون بدمینتون با بیان اینکه فدراسیون بدمینتون توجه ویژه ای به جوانگرایی تیم های ملی داشته است ادامه داد: تیم ملی بدمینتون کمی مسن بود و برنامه ریزی کردیم تا با جوانگرایی نسل جدیدی از استعدادها را به تیم ملی معرفی کنیم. نگاهی مبنی بر کسب مدال نداریم و هنوز راه زیادی باقی است و باید برنامه ریزی کنیم. فضایی را طراحی کرده ایم که بازیکن بالای 30 سال ملی پوش نباشد مگر اینکه مربی تیم ملی نظر دیگری داشته باشد. با جوانگرایی حرف زیادی در آینده برای گفتن خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این سوال که چه نتیجه ای را برای ورزشکاران اعزامی این رشته به اینچئون پیش بینی می کنید بیان کرد: انتظار مدال نداریم اما با توجه به برنامه ریزی مربیان ملی مخصوصا در مورد بانوان ،نگاه ما بر این است که نمایش خوبی را از ورزشکارانمان ببینیم.

پوریا با اشاره به پیشرفت بدمینتون در سال های اخیر تصریح کرد: به هر حال در شرایطی نیستیم که با کشورهایی که حرف اول را در سطح جهانی و آسیا می زنند مقایسه شویم اما با تلاشی که داشته ایم به سطح دو آسیا رسیده ایم و پیشرفت خوبی داشته ایم. داشتن سالن خوب و اردوهای منسجم و منظم و در اختیار داشتن ورزشکار حرفه ای اهمیت زیادی برایمان دارد. هر وقت ورزشکار حرفه ای داشتیم می توانیم به اهداف قهرمانی نزدیک شویم.

رئیس فدراسیون بدمینتون در پایان با بیان اینکه تمام برنامه ریزی و تدارکات برای اعزام هر چه بهتر نمایندگان بدمینتون به اینچئون صورت گرفته خاطر نشان کرد: از سال گذشته برنامه ریزی و تدارکات خوبی داشته ایم و اگر این نگاه را برای اعزام ورزشکاران به بازی ها نداشتیم ثریا آقایی را به کمپ آسیا نمی فرستادیم. خوشبختانه شمار اعزام ها نیز در سال منتهی به بازی‌های آسیایی افزایش یافت و امیدواریم نتایج و عملکرد خوبی از نمایندگان بدمینتون در اینچئون شاهد باشیم.

کد خبر 2360279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha