به گزارش خبرنگار مهر، علي نبيان پیش از ظهر شنبه در آخرين روز از هفته دولت در آيين افتتاح ساختمان شماره 2 شهرداري بهشهر افزود: در طول هفته دولت 541
طرح در بخش های گوناگون و با صرف اعتبار بیش از یکهزارو 508 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وي اظهار داشت: اشتغال از مهمترين دغد غه هاي استان مازندران است كه خوشبختانه در اين هفته با بهره برداري از پروژه هاتي مختلف براي بيش از يكهزار و 500 نفر در استان ايجاد اشتغال شده است.
معاون امور عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اينكه در هفته دولت 35 طرح هاي حوزه های عمران شهری در مازندران به بهره برداری رسید يادآور شد: امیدواریم با نگاه مثبت مدیران شهری، شاهد توسعه فعالیت های عمرانی شهرها باشیم .
وی همچنين به جمعیت 45 درصدی روستاهای مازندران اشاره کرد و افزود : بهره برداری از 124 طرح در روستاهای مازندران بیانگر رویکرد مثبت دولت تدبیر و امید به روستاییان است .
فرماندار بهشهر نيز با اشاره به طرح ها و پروژه هاي افتتاح و كلنگ زني شده در هفته دولت گفت: در بهشهر بيش از 30 پروژه با اعتباري بالغ بر 20 ميليارد ريال در هفته دولت به بهره برداري رسيد.
محمد تقي نورزاد گفت: توجه به مردم و رفع مشكلات آنان از جمله برنامه هاي مهم و بنيادين ما است كه با قوت دنبال مي شود.
شهردار بهشهر نيز در سخناني گفت: امروز 4 پروژه ساختمان شماره 2 شهرداري، رينگ دوچرخه سواري، سي ان جي شماره 2 و پل و سيل بند دولت به بهره برداري
مي رسد كه براي اين پروژه ها بالغ بر 34 ميليارد ريال هزينه شده است.
حميد آزموده ادامه داد: با توجه به قدمت بالاي ساختمان قديمي شهرداري بهشهر با بهره برداری از ساختمان شماره 2 شهرداري كه امروز انجام شد ،عمارت تاریخی پارک ملت بهشهر که در حال حاضر مورود استفاده شهرداری است به مرور زمان تخلیه و تبديل به موزه، كتابخانه و يا سفره خانه سنتي مي شود.
نظر شما