پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۲۲

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کمپین حمایت از مردم غزه پیوستند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کمپین حمایت از مردم غزه پیوستند

سخنگوی کمپین جهانی محکومیت جنایات تروریسم تاکید کرد: همه 290 نماینده مجلس به کمپین حمایت از مردم غزه پیوستند و این اقدام نمایندگان مجلس در پیوستن به این کمپین جهانی نشان از حمایت قاطع قوه مقننه از مردم فلسطین دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کمپین حمایت از مردم غزه پیوستند

سخنگوی کمپین جهانی محکومیت جنایات تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه در گفتگویی با اشاره به پیوستن نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این کمپین، گفت: اعضای فراکسیون های حمایت از قربانیان ترور، حقوق بشر، اقلیت های مذهبی و حمایت از معلولان طی دیروز و امروز به این کمپین پیوستند.

سید روح الله لطیفی تاکید کرد: همه 290 نماینده مجلس در این چهار فراکسیون عضویت دارند و این اقدام نمایندگان مجلس در پیوستن به این کمپین جهانی نشان از حمایت قاطع قوه مقننه از مردم فلسطین دارد.

لطیفی افزود: نتیجه همکاری پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور و اعضای فراکسیون تازه تاسیس حمایت از قربانیان ترور مجلس همراهی قاطع مجلس را به همراه داشته که امیدواریم از این پس شاهد همکاری بیشتر خانواده های شهدا و نمایندگان مجلس در دو جبهه دیپلماسی پارلمانی و دیپلماسی عمومی و غیردولتی باشیم.

مدیر پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور در پایان خبر از پیوستن بیش از 450 هزار نفر  و 52 تشکل و نهاد ملی و بین المللی به این کمپین داد.

گفتنی است: برای اعلام انزجار از جنایات تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی و اعلام حمایت از مردم مقاوم و مظلوم فلسطین با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور می توان به کمپین حمایت از مردم غزه پیوست.

کد خبر 2362905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha