پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۴۴

تاسیس 500 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور/ تدوین 15 هزار پایان‌نامه در حوزه‌های دینی

تاسیس 500 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور/ تدوین 15 هزار پایان‌نامه در حوزه‌های دینی

رئیس حوزه علمیه خواهران استان تهران گفت: از ابتدای تاسیس حوزه علمیه خواهران به جز جامعه‌الزهرا (س) نزدیک به 500 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور تاسیس شده است که سهم استان تهران 60 مدرسه است.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه استان تهران با حضور آیت الله مکارم شیرازی، حجت‌الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران، محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری و آیت الله علی اکبر رشاد رئیس شورای عالی حوزه علمیه استان تهران و حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید محمد رضا آقامیری، رئیس حوزه علمیه خواهران استان تهران گفت: قدمت حوزه علمیه خواهران به دهه 70 باز می گردد، گرچه قبل از آن نیز حوزه علمیه خواهران در مناطق مختلف کشور مانند اصفهان، مشهد و قم دایر بود که بعد از تاسیس جامعه الزهرا (س) این مجموعه به نام حوزه علمیه خواهران ساماندهی شد و از استقبال چشمگیر خواهران نیز برخوردار است.

رئیس حوزه علمیه خواهران استان تهران افزود: از ابتدای تاسیس حوزه علمیه خواهران به جز  جامعه الزهرا (س) قریب به 500 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور تاسیس شده است که سهم استان تهران 60 مدرسه است.

وی ادامه داد: همچنین تاکنون حدود 70 هزار فارغ التحصیل از حوزه های علمیه خواهران داشته ایم که سهم استان تهران 10 درصد است یعنی حدود 6 هزار و 700 فارغ التحصیل از حوزه های علمیه استان تهران بوده است.

حجت الاسلام آقامیری ادامه داد: درخواست برای تحصیل در حوزه های علمیه خواهران هر سال روبه افزایش است و امسال نیز دو هزار نفر پذیرش می شوند. حوزه های علمیه خواهران تاکنون 15 هزار پایان‌نامه در حوزه های علوم دینی و انسانی داشته اند. 

رئیس حوزه علمیه خواهران استان تهران دباره مبلغین حوزه های علمیه خواهران گفت: تاکنون 10 هزار نفر از این خواهران در حوزه تبلیغ فعال بودند که تاکنون 20 هزار سفر  توسط مبلغه های حوزه های علمیه خواهران صورت گرفته است.

وی تعداد کم جمعیت طلاب نسبت به میزان جمعیت شهر تهران را نگران کننده توصیف کرد و گفت: بر اساس آمار موجود جمعیت استان تهران از حدود 15 میلیون نفر نیز گذشته است در حالی که تعداد روحانی و طلاب استان تهران 10 الی 15 هزار نفر است که پاسخگوی جمعیت موجود نیست و این تعداد نمی توانند تحول دینی ایجاد کنند و اگر این خلاء رفع نشود افراد دیگر جایگزین می شوند.

حجت الاسلام آقامیری تصریح کرد: برای رفع این مسایل باید موانع درون سازمانی و برون سازمان حوزه های علمیه رفع و به معیشت طلاب هم توجه شود. 

 

کد خبر 2363370

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha