به گزارش خبرگزاري "مهر" در اين نامه آمده است: اين اتحاديه به عنوان يكي از بزرگترين مجموعه هاي دانشجويي، با تكيه بر پشتوانه عظيم دانشجويي خود از سال 1379 يعني سال امام علي (ع) فعاليت خود را آغاز نمود و به يمن و بركت نام مولاي متقيان توانست به منظور بسط و گسترش فضاي نقد منصفانه و دفاع عالمانه با محوريت قرار دادن حفظ اصالت جنبش دانشجويي و به دور از مراكز و جناح هاي مختلف سياسي تمام تلاش خود را جهت احقاق حقوق حقه دانشجويان متمركز نمود و به توسعه ايران آرماني و تحقق شعار عدالت اجتماعي گامهاي موثر بردارد.
در اين نامه با مخاطب قرار دادن رئيس جمهور به عنوان يك استاد دانشگاه به وضعيت معيشت اساتيد در دانشگاه اشاره شده و خاطرنشان ساخته هرگونه افزايش كيفيت سطح معيشتي اعضاي هيات علمي و اساتيد دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامي، مستلزم افزايش بار اقتصادي به خانواده هاي بي بضاعتي است كه با اميد به موفقيت فرزندانشان آنها را راهي دانشگاه نمودند.
اتحاديه خواستار توجه بيشتر و ارائه راهكارهاي مناسب جهت كم كردن فشار خانواده هاي دانشجويان عضو خانواده بزرگ دانشگاه آزاد شد و از پرداخت وام هاي بلند مدت يا تخصيص يارانه هاي آموزشي به عنوان راهكارهايي سهل الوصول براي دولت در جهت اهداف فوق نام برد.
نظر شما