به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری بعد از ظهر پنجشنبه در نشست شورای شهرسازی استان بوشهر با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای توسعه و پیشرفت استان بوشهر، اظهار داشت: استان بوشهر در مسیر توسعه قرار گرفته است و همه مسئولان باید با تام توان در این مسیر گام بردارند.
وی در ادامه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای توسعه زیرساختها در شهر جدید عالی شهر، بیان داشت: عالیشهر بیش از 20 هزار نفر جمعیت دارد که شاهد روند افزایشی جمعیت در این شهر هستیم و تا سال آینده جمعیت این شهر به 30 هزار نفر خواهد رسید.
استاندار بوشهر خواستار تشکیل تعاونی مسکن مدیران برای دریافت زمین با قیمت مناسب در عالیشهر شد و اضافه کرد: باید زمینه برای توسعه فضاهای اموزشی در شهر جدید عالی شهر افزایش یابد.
ایجاد شهرهای جدید ساحلی در استان بوشهر
وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از فروش اراضی آموزشی در شهر جدید عالیشهر، خاطرنشان ساخت: به منظور ساخت سینما و پمپ بنزین در عالیشهر اماده واگذاری زمین هستیم و سرمایهگذاران میتوانند از تسهیلات مناسبی در این زمینه استفاده کنند.
سالاری از تخصیص چهار میلیارد و 600 میلیون ریال توسط فرمانداری بوشهر برای تاسیس شهرداری عالی شهر خبر داد و افزود: اعتبارات مناسبی نیز برای توسعه زیرساختهای شهری عالیشهر به این شهر اختصاص خواهد یافت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تلاش برای ایجاد و تاسیس شهرهای جدید در استان بوشهر خبر داد و گفت: با تجمیع چند روستاها در سواحل استان بوشهر، شهرهای جدید ساحلی تاسیس می شوند که نخستین شهر جدید ساخلی در بندر سیراف ایجاد خواهد شد.
نظر شما