به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زریسفی ظهر یکشنبه در جلسه تنظیم بازار استان کرمان گفت: همه ساله در آستانه بازگشایی مدارس به منظور حفظ آرامش بازار، در دسترس بودن کالاها، قیمت مناسب و توجه به کیفیت نمایشگاه های پائیزه در استان کرمان برپا می شود.
وی از برگزاری نمایشگاه های متمرکز در برخی شهرستان های استان نظیر رفسنجان، سیرجان و زرند خبر داد و افزود: این نمایشگاه ها در بازه زمانی 20 شهریور تا 20 مهر ماه برگزار خواهند شد.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ادامه داد: طرح فروش فوقالعاده ویژه بازگشایی مدارس در شهر کرمان نیز در فروشگاه های بزرگ اجرا می شود.
این مسئول با اشاره به ذخیره دفاتر و نوشت افزار در استان، افزود: با تک نرخی شدن ارز طی سال های پیش روی، شاهد برگشت قیمت ها در سال آینده خواهیم بود.
راه اندازی هفت فروشگاه اینترنتی در استان کرمان
وی از نظارت دقیق بازرسان بر کیفیت و قیمت کالاها خبر داد و افزود: با توجه به افت قیمت کاغذ افزایش قیمت در بخش نوشت افزار و دفاتر نداشته و این اقلام با قیمت قبلی به فروش می رسند.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: پوشاک مدارس دخترانه بی کیفیت و از اجناس عمده مشهد است که این امر نشاندهنده لزوم ورود آموزش و پرورش در این بخش است که با همکاری اتحادیه پوشاک مشکلات موجود در این زمینه را رفع کند.
وی با اشاره به راه اندازی هفت فروشگاه اینترنتی در استان کرمان ادامه داد: در بحث شیر نیز امسال یارانه ای برای شیر اختصاص پیدا نمی کند.
نظر شما