به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم جهانگیری ظهر یکشنبه در جلسه با خیران مدرسه ساز استان کرمان گفت: مدرسه بعد از خانواده مهم ترین نهاد اجتماعی برای رشد و تعالی افراد است.
وی با اشاره به جهاد علمی تصریح کرد: دانش آموزان سربازان این عرصه بوده و باید پایه های علمی افراد از مدارس تقویت شود.
جهانگیری ساخت مسجد، بیمارستان، مدرسه، مسکن و آبرسانی به مناطق محروم را از جمله کارهای خیر دانست و افزود: مشارکت خیرین در این امور می تواند خدمتی بزرگ به خلق خدا باشد که آثار مفید آن چه در دنیا و چه در آخرت نصیب فرد خیر می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به فرمایش رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: همانگونه این ایشان فرموده اند مدرسه سازی یکی از کارهای نیکی است که ماندگار می شود و در حقیقت نوعی جهاد مقدس به شمار می رود.
وی از ساخت هفت مدرسه قرآنی توسط خیر مدرسه ساز حاج محمد زین العابدین خبر داد و افزود: عملیات ساخت دو باب از این مدارس مهرماه سال جاری در کشکوئیه و جیرفت آغاز می شود و بقیه مدارس نیز طی سال های آینده ساخته خواهند شد.
جهانگیری تصریح کرد: همراهی خیرین مدرسه ساز با آموزش و پرورش می تواند تعاملی سازنده برای پیشبرد اهداف متعالی این سازمان باشد.
نظر شما